17.12.2015 | ČSLH

Reprezentační dvacítka předala malým hokejistům vánoční dárky

S pověřením Českého svazu ledního hokeje předali zástupci české reprezentace do dvaceti let vánoční dárek v podobě modrých puků, hokejek a lepicích pásek malým hokejistům Velkých Popovic. Stejným darem byly obdarovány všechny kluby v ČR, které organizují komplexní program pro mládež.
Z týmu, který se aktuálně chystá na juniorské mistrovství světa, předali dary hokejovým nadějím tři hráči – Pavel Zacha, David Kaše a Dominik Mašín – a také zástupci realizačního týmu včetně trenéra Jakuba Petra a team managera Milana Hniličky. Reprezentační výběr se další den přesunul do Finska, kde ho ještě před startem MS čekají dva přípravné zápasy proti Kanadě a Dánsku.

Jak už jsme vás dříve informovali, Český svaz ledního hokeje rozeslal jako vánoční prémii klubům výzbroj pro nejmenší hokejisty za bezmála 4 milióny Kč. Na základě mimořádné dotace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy obdrželo 145 klubů celkem 33 hokejek včetně pásek, 100 modrých puků pro malé hokejisty. Celková hodnota výstroje a výzbroje, kterou ČSLH klubům letos rozeslal, tak dosáhla 22,5 miliónů Kč, což je nejvíce v historii a ve srovnání loňským rokem téměř trojnásobek.

Galerie