18.12.2014 | Zdeněk Vojta

Databáze závěrečných prací absolventů Trenérské školy

Na webu www.cslh.cz budou postupně zveřejňovány práce absolventů Trenérské školy FTVS UK Praha, které byly zpracovány na závěr dvouletého studia k získání trenérské licence A. V databázi prací je uveden autor, vedoucí práce, rok obhajoby, název a odkaz pro zobrazení kompletního materiálu ve formátu PDF.
Vzdělávání trenérů ledního hokeje má u nás dlouhodobou tradici. Hlavním posláním práce TMK ČSLH je tuto tradici udržet a zdokonalovat tak, jak to vyžadují současné trendy a směry vývoje tréninku a vlastní hry.

Závěrečná práce jsou součástí závěrečné zkoušky a jednou z podmínek ukončení studia Trenérské školy. Rozumí se tím ucelená odborná písemná práce, kterou student zpracovává v závěru studia. Její podoba odpovídá znalostem získaným během studia. Má prokázat, že student je schopen prostudovat příslušnou literaturu a kriticky ji zhodnotit. Na tomto základě pak navrhnout odborné řešení tématu, volit k tomu vhodnou metodologii a své výsledky i závěry formulovat, prezentovat a obhajovat. Autor tak má prokázat schopnost samostatné práce a obsahové i formální zvládnutí tématu.Téma prací se vybírá z nabídky aktuálních témat ledního hokeje, nebo si ho student navrhne po dohodě s vedoucím specializace samostatně. Vždy však s dopadem do praxe nebo teorie ledního hokeje.

Vzhledem k naší snaze o poskytování maximálního množství nejnovějších a aktuálních  materiálů pro trenéry, a aby tyto práce nezůstaly jen v knihovnách budou obhájené práce zveřejňovány na našich stránkách.

Práce jsou chráněny autorskými právy.

Databázi dosud zveřejněných prací najdete zde.