05.04.2012 | Tisková zpráva

Vstupenky na dubnové utkání se Slováky stále v prodeji

Český národní tým sehraje 18. dubna v O2 aréně v Praze přípravné utkání s hokejovým výběrem Slovenska. Na utkání, které je součástí hokejového turnaje Euro Hockey Challenge, si Český svaz ledního hokeje připomene 40. výročí zisku titulu mistrů světa z roku 1972 v Praze.
Utkání slibuje velkou podívanou. Na české straně by mohl nastoupit veterán Petr Nedvěd, který v průběhu celé extraligové sezóny dominoval v počtu nasbíraných bodů. Svoji důležitost pro národní tým ukázal i v reprezentaci, kde patřil k nejlepším útočníkům. Na soupisce českého týmu by se mohla objevit další zajímavá jména. Hlavní trenér Hadamczik naznačil, že by se utkání mohli zúčastnit i  Tomáš Plekanec s Ondřejem Pavelcem, kterým o víkendu skončí sezóna v NHL. Účast dalších hráčů ze zámoří, kterým se sezóna chýlí ke konci – např. Kaberle, Hemský, Šmíd, Tlustý – záleží na probíhajících jednáních s trenérem národního týmu.

Lodivodem slovenské střídačky bude český trenér Vladimír Vůjtek, který si zatím za své krátké působení u slovenského národního týmu vydobyl uznání za dosavadní výsledky.

Vstupenky je možné zakoupit prostřednictvím sítě Sazkaticket. Cena vstupenek byla stanovena s ohledem na tuto událost i na soupeře. Nejdražší vstupenky jsou v ceně 350 Kč, nejlevnější pak vyjdou na  230 Kč.

K 6. dubnu bylo prodáno 7 200 ks vstupenek. Do prodeje bylo uvolněno dalších 200 ks vstupenek do 1. patra a 1 800 ks vstupenek do 4. patra (dlouhé strany).

Informace o vstupenkách:

Vstupenky na turnaj jsou k dostání na www.sazkaticket.cz.
Kategorie  Sektor                          Cena vstupenky
1          Obyčejné (dlouhé sektory 100)   350,00 Kč
2          Obyčejné (krátké sektory 100)   300,00 Kč
3          Obyčejné (sektory 4. patro)     230,00 Kč