18.10.2017 | Tisková zpráva

Vstupenky na Česko - Finsko v Praze půjdou do prodeje v pondělí

České hokejisty čeká v rámci evropských soutěží jediné domácí utkání před únorovou olympiádou v Pchjongčchangu. V prosinci doma v rámci Channel One Cupu přivítají výběr ze země tisíců jezer.
Utkání proti modrobílému celku se bude hrát 13. prosince od 18:30 hodin v pražské O2 areně. Vstupenky se začnou prodávat přednostně v pondělí 23. 10. od 10 hodin pro členy komunity HOKEJKA.CZ, volný prodej odstartuje ve středu 25. 10. 2017. Vše v prodejní síti www.ticketporal.cz.

Pro výběr kouče Josefa Jandače půjde o druhý turnaj série Euro Hockey Tour. Po listopadovém klání Karjala se v České republice odehraje tzv. breakout game. Tedy utkání, jež je součástí ruského turnaje Channel One Cup, ale nehraje se v pořadatelské zemi. „Těší nás, že budou mít naši fanoušci možnost vidět národní tým doma před olympijskými hrami a vytvoří v O2 areně tradiční bouřlivou atmosféru v utkání se severským soupeřem. Přejeme všem parádní předvánoční hokejovou podívanou,“ říká předsedkyně představenstva společnosti BPA Jana Obermajerová.

Je velmi pravděpodobné, že v týmu uvidíme velký počet hokejistů, kteří se budou moci těšit na hokejový svátek v podání zimních olympijských her 2018. A to především z důvodu, že se jich nemohou účastnit hráči NHL. Nejlepší hráči české Tipsport extraligy, ruské KHL a předních evropských soutěží tedy udělají vše pro to, aby se do konečné nominace vměstnali.

Harmonogram prodeje vstupenek

  • Členové komunity HOKEJKA.CZ: pondělí 23. 10. 2017 od 10 hodin – úterý 24. 10. 2017 do 19 hodin.
  • Prodej pro veřejnost: od středy 25. 10. 2017 od 9 hodin.
Fanoušci mohou na jeden účet u www.ticketportal.cz zakoupit maximálně 6 vstupenek.

Informace ke vstupenkám

Sektory 106 a 107 budou určeny pro aktivní podporu národního týmu, tedy ke stání. Pro fanoušky budou tradičně připraveny také různé doprovodné aktivity, o nichž bude Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s., průběžně informovat.

Členové komunity HOKEJKA.CZ mají slevu 20,- Kč na vstupenku při nákupu maximálně 6 kusů vstupenek na jedno HOKEJKA ID (lze uplatnit jen jednou). Při koupi musí použít své HOKEJKA ID, které najdou po přihlášení na webu www.hokejka.cz nebo v pravidelných HOKEJKA NEWS.

Vstupenky ve volném prodeji bude možné zakoupit také v téměř 900 prodejních místech sítě Ticketportal.cz.

Sociální média

https://www.facebook.com/narodnitym
http://instagram.com/narodnitym
https://twitter.com/narodnitym
https://www.youtube.com/narodnitym