16.06.2012 | Tisková zpráva

Volební konference ČSLH: v čele ČSLH zůstává Tomáš Král

Volební konference ČSLH znovuzvolila předsedou svazu Tomáše Krále. Jeho kandidaturu podpořilo 56 ze 60 přítomných delegátů, proti nebyl nikdo, 4 hlasující se zdrželi. Předsedou dozorčí rady ČSLH byl na konferenci zvolen Miroslav Rákosník, předsedou arbitrážní komise Vladimír Balaš.
Jedenáctičlenný výkonný výbor ČSLH budou spolu s Tomášem Králem tvořit Petr Bříza, Otakar Černý, Ctibor Jech, Aleš Pavlík, Bedřich Ščerban a Ondřej Šebek za vrcholový hokej, František Dvořák, Karel Jankovič, Miloslav Šeba a Milan Vacke za výkonnostní hokej. Nováčky ve vedení ČSLH jsou Aleš Pavlík, Bedřich Ščerban a Ondřej Šebek, kteří nahradili Františka Černíka, Jaromíra Látala a Jana Trundu.

Na prvním jednání výkonného výboru ČSLH, které se uskutečnilo ihned po skončení konference, zvolili jeho členové viceprezidentem pro vrcholový hokej Aleše Pavlíka, viceprezidentem pro výkonnostní hokej Miloslava Šebu a viceprezidentem pro mezinárodní vztahy a legislativu Petra Břízu.

Členy dozorčí rady ČSLH zvolila konference Zdeňka Blažka, Karla Čapka a Jaroslava Veverku za vrcholový hokej, za výkonnostní hokej potom Jaroslava Částku, Pavla Schwarze a Jana Trundu.