21.01.2018 | Tisková zpráva

Vladimír Vůjtek zveřejnil výběr extraligy na All Star Cupu 2018

Trenér Vladimír Vůjtek s asistentem Viktorem Ujčíkem a generálním manažerem Petrem Nedvědem zveřejnili nominaci na All Star Cup, který se bude hrát 17. února 2018 v Bratislavě.
Trenéři nominovali brankáře Libora Kašíka (Zlín) s Miroslavem Svobodou (Plzeň), obránce Erika de la Roseho (Jihlava), Bretta Flemminga (Chomutov), Marka Hrbase (Vítkovice) a Martina Vyrůbalíka (Olomouc), útočníky Jaroslava Bednáře (Mountfield HK), Viktora Hübla (Litvínov), Marka Kvapila (Liberec), Martina Nečase (Brno), Jakuba Orsavu (Mladá Boleslav), Lukáše Pecha (Sparta), Jiřího Polanského (Třinec) a Davida Tomáška (Pardubice). Kapitánem mužstva bude Jaroslav Bednář.

V rámci All Star Cupu 2018 se střetnou výběry hvězd čtyř evropských soutěží – Tipsport extraligy, slovenské Tipsport ligy, německé DEL a nadnárodní rakouské EBEL. Účastnící se utkají každý s každým, na vítěze čeká finanční odměna 25 000 eur. Utkání budou hrána na 2 x 15 minut s jedním brankářem a třemi hráči na každé straně. Výběr české nejvyšší soutěže se utká na Zimním stadiónu Ondreje Nepely od 13:30 s výběrem EBEL, od 15:30 s výběrem DEL a od 19:00 s výběrem Tipsport ligy. Zápasy All Star Cupu 2018 budou řídit i hlavní rozhodčí René Hradil s Robinem Šírem.

Vzhledem k formátu turnaje mohli trenéři nominovat maximálně čtrnáct hokejistů, z toho dva brankáře, přičemž každý účastník soutěže musel být zastoupen alespoň jedním hráčem. Ve výběru mohlo figurovat nanejvýš sedm cizinců, v případě Tipsport extraligy nominovali trenéři Kanaďana Bretta Flemminga (Piráti Chomutov) a Švéda Erika de la Roseho (HC Dukla Jihlava). Další, podrobnější informace najdete na www.allstarcup2018.com, vstupenky v hodnotě 15-30 eur jsou k dostání na https://predpredaj.zoznam.sk/en/event/12149/all-star-cup-2018, suvenýry na http://www.allforfan.com/en/souvenirs/all-star-cup-2017-2018.

Galerie