26.02.2013 | Tisková zpráva

V pondělí 4. března odstartuje prodej vstupenek na EHT v Brně

Stejně jako v předchozích dvou sezonách, i letos zakončí reprezentační výběry Finska, Ruska, Švédska a České republiky hokejový seriál Euro Hockey Tour 2012/2013 v Brně. Poslední prověrka před Mistrovstvím světa 2013, které společně pořádají Švédsko a Finsko, nabídne fanouškům nejen souboj o vítěze turnaje, ale i o celkového vítěze celého seriálu. Vedoucí Rusko má náskok pouhých 3 bodů před dvojicí pronásledovatelů z Finska a Česka.
Kvůli opožděnému startu kanadsko-americké NHL se sice v moderní KAJOT ARENĚ nepředstaví hráči z této soutěže, i tak budou soupisky všech týmů našlapané tím nejlepším, co se prohání po evropských kluzištích a téměř totožné se sestavami na Mistrovství světa.

Závěrečný turnaj letošního ročníku Euro Hockey Tour odstartuje národní tým ve čtvrtek 25. dubna soubojem s Finskem. Následovat bude sobotní duel proti druhému severskému soupeři ze Švédska, vrcholem brněnského podniku pak bude nedělní tradičně vypjatá bitva s Ruskem.

Prodej vstupenek bude zahájen v pondělí 4. března prostřednictvím sítě Ticketpro v 9,00 hodin. Vyzýváme fanoušky, aby si vstupenky zakoupili včas a nepřišli tak o poslední možnost vidět na živo nejen české hokejisty před odletem na MS.

„Brno je hokejové město, o čemž jsme se mohli přesvědčit v předešlých dvou ročnících. Jsme tedy rádi, že národní tým se bude moci fanouškům z Brna a okolí opět představit v posledním přípravném turnaji před mistrovstvím světa, navíc letos budeme obhajovat vítězství v celé sérii Euro Hockey Tour. Fanoušky na utkání tímto srdečně zveme a věříme, že hráčům vytvoří opět báječnou atmosféru. Jelikož si jejich podpory vážíme, rozhodli jsme se i přes opětovný nárůst DPH a tím i dalších nákladů ponechat ceny vstupenek na stejné výši jako v minulých letech“, dodává Jana Obermajerová, ředitelka BPA sport marketing a.s., výhradního marketingového partnera ČSLH.

Rozpis utkání Czech Hockey Games 2013

Čtvrtek 25. dubna 2013
Finsko - ČESKO, 18.00 hod.

Sobota 27. dubna 2013
ČESKO -Švédsko, 14.00 hod.
Rusko - Finsko, 18.00 hod.

Neděle 28. dubna 2013
Švédsko - Finsko, 14.00 hod.
ČESKO - Rusko, 18.00 hod.

Informace o prodeji vstupenek

Vstupenky na turnaj jsou k dostání pouze na www.ticketpro.cz a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport. Seznam poboček a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu.

Ceny vstupenek - utkání Finsko - Česko, 25. dubna:
Sezení 390 Kč (I. kategorie)
Sezení 340 Kč (II. kategorie)
Stání 250 Kč

Ceny vstupenek - sobota 27. dubna či neděle 28. dubna:
Sezení 590 Kč (I. kategorie)
Sezení 510 Kč (II. kategorie)
Stání 390 Kč

Upozornění: Na utkání hraná v sobotu či v neděli budou v prodeji pouze denní vstupenky (cena zahrnuje vstup na obě utkání, jež se v daný den budou hrát). Zakoupení vstupenky pouze na vybrané utkání v hrací den nebude možné.