01.03.2011 | Tisková zpráva

Utkání s Ruskem na Českých hokejový hrách již téměř vyprodáno

Česká reprezentace se před světovým šampionátem ještě třikrát představí na území České republiky a na dvě z těchto příležitostí mohou fanoušci stále kupovat vstupenky. Utkání Czech Hockey Games v brněnském Rondu jsou téměř vyprodaná, takže nelze příliš otálet, a podobně je tomu se vstupenkami na utkání Česko - Kanada, ty je totiž možné do konce března koupit se slevou.

Utkání s Ruskem na Českých hokejový hrách již téměř vyprodáno!

Světový šampionát na Slovensku se blíží, kdo by chtěl vidět úřadující mistry světa na živo, bude mít na konci dubna ideální příležitost. V brněnské hale Rondo totiž proběhnou České hokejové hry, poslední díl letošního seriálu Euro Hockey Tour.

V minulém roce se klání čtyř hokejových evropských velmocí uskutečnilo v Karlových Varech, nyní se celá akce přesouvá do moravské metropole. "Doufáme, že brněnští fanoušci dostojí své pověsti a že se nám ve spolupráci s nimi podaří překonat návštěvnost z předchozích dvou ročníků, která shodně činila něco málo přes 18 tisíc za pět zápasů," přeje si Jana Obermajerová, předsedkyně představenstva společnosti BPA sport marketing, který je marketingovým partnerem českého hokeje.

Přání by se mohlo podařit. K dnešnímu dni bylo prodáno přes 11 tisíc vstupenek z celkového počtu 13.800 vstupenek, jež byly dosud uvolněny do prodeje. Přičemž na víkendová utkání jsou v prodeji pouze denní vstupenky platné na obě utkání hraná v daný den. Sobotní utkání, kdy se střetnou spolu finalisté z posledního MS, je v tuto chvíli téměř vyprodané.

„Nyní uvolňujeme do prodeje dalších 500 vstupenek ke stání na každý den. Je možné, že se nějaké vstupenky ještě podaří uvolnit do prodeje bezprostředně před konáním hokejových her, pokud nevyčerpají plně své blokace partneři české hokejové reprezentace a také hokejový svaz. Naším cílem je, aby maximum vstupenek bylo k dispozici fanouškům. Uvědomujeme si, že vzhledem k omezené kapacitě stadionu v Bratislavě, se ne všem podaří vidět naše hokejisty na živo na MS, tak by jim to hokejové hry v Brně mohly alespoň trochu vynahradit,“ doplňuje Jana Obermajerová.

Česko – Kanada do konce března o 200 korun levněji!

27. dubna se v pražské O2 aréně uskuteční poslední přípravný zápas české hokejové reprezentace před MS na Slovensku. Prodej vstupenek na utkání proti gigantovi světového hokeje již probíhá prostřednictvím distribuční sítě Sazkaticket.

Ke dni vydání tiskové zprávy bylo prodáno téměř 5 tisíc vstupenek (údaj nezahrnuje patro pro klubová sedadla a skyboxy). Dnes (přibližně v 16,30) budou uvolněny zbylé vstupenky do 4. patra.

„Zájem fanoušků nás těší, přeci jen vidět u nás tým Kanady, a to v téměř kompletní sestavě pro MS, se hokejovým fanouškům často nepoštěstí,“ uvádí Jana Obermajerová.

Dojednat utkání s Kanadou na našem území není nic jednoduchého, pomineme-li finanční důvody příslušných hokejových svazů, je problém i s termíny. Vždyť naposledy se zde Kanada představila v roce 2005 před MS ve Vídni.

Kdo si nechce nechat ujít tuto výjimečnou hokejovou událost a zároveň by chtěl ušetřit, měl by si se zakoupením vstupenky pospíšit do konce března, neboť od 1. dubna se cena vstupenky zvyšuje o 200 korun.

Informace o prodeji vstupenek

České hokejové hry

Prodej vstupenek byl zahájen ve středu 23. února v 9,00 hodin. K dostání budou pouze na www.ticketpro.cz a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport. Seznam poboček a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu.

Čtvrtek 21. dubna 2011
Finsko - ČESKO, 18.10 hod.

Sobota 23. dubna 2011
ČESKO - Rusko, 14.00 hod.
Švédsko - Finsko, 19.00 hod.

Neděle 24. dubna 2011
Rusko - Finsko, 14.00 hod.
ČESKO - Švédsko, 18.00 hod.

Vstupenka FIN - CZE, čtvrtek 21. dubna
KategorieVstupné
Obyčejné (sezení)390,00 Kč
Obyčejné (stání)250,00 Kč
Denní vstupenka – SO či NE
KategorieVstupné
Obyčejné (sezení)590,00 Kč
Obyčejné (stání)390,00 Kč
Upozornění: Na utkání hraná v sobotu či v neděli budou v prodeji pouze denní vstupenky (cena zahrnuje vstup na obě utkání, jež se v daný den budou hrát). Zakoupení vstupenky pouze na vybrané utkání v hrací den nebude možné.

Česko - Kanada

Termín: 27. dubna 2011, od 17.40
Místo: O2 aréna, Praha
Vstupenky: V distribuční síti Sazkaticket - www.sazkaticket.cz

Kategorie Cena za K prodeji do 31.3.2011 K prodeji do 27.4.2011
1Obyčejné (dlouhé 100)790,00 Kč990,00 Kč
2Obyčejné (krátké 100)690,00 Kč890,00 Kč
3Obyčejné (dlouhé 400)390,00 Kč590,00 Kč