09.04.2017 | Tisková zpráva

Trenér Václav Varaďa zveřejnil širší nominaci na MS U18

Trenér Václav Varaďa zveřejnil nominaci na mistrovství světa hráčů do osmnácti let, které se hraje 13. – 23. dubna 2017 v Popradě a Spišské Nové Vsi. V širší nominaci figurují 3 brankáři, 8 obránců a 15 útočníků.
Česká reprezentace se v základní skupině střetne ve Spišské Nové Vsi 14. dubna s Běloruskem, 15. dubna se Švédskem, 17. dubna se Spojenými státy a 18. dubna s Ruskem. Čtvrtfinálová utkání jsou na programu 20. dubna, semifinále 22. dubna a souboje o medaile v neděli 23. dubna 2017. Nominaci najdete zde.

Nominace osmnáctky na mistrovství světa

Brankáři: Jakub Škarek (Jihlava), Jiří Patera (Č. Budějovice), Dominik Pavlát (Chomutov).

Obránci: David Kvasnička (Plzeň), Filip Král, Dalimil Mikyska (oba Kometa Brno), Jakub Galvas (Olomouc), Jan Bednář (Liberec), Radim Šalda ( Mountfield HK), Ondřej Buchtela (Chomutov), Daniel Bukač (Brandon, WHL).

Útočníci: Martin Nečas, Marek Škvrně (oba Kometa Brno), Filip Zadina, Martin Kaut (oba Pardubice), Jan Kern, Ostap Safin (oba Sparta Praha), Jaroslav Dvořák (Mountfield HK), Filip Chytil, (Zlín), Jan Hladonik (Třinec), Kryštof Hrabík (Liberec), Ondřej Machala (Niagara, OHL), Jáchym Kondelík (Muskegon, USHL), Matyáš Svoboda (Peterborough, OHL), Jakub Pour (Plzeň), Jan Svoboda (Chomutov).

Realizační tým:

Manažer: Petr Studnička.
Hlavní trenér: Václav Varaďa.
Asistenti: Patrik Augusta a Petr Studnička.
Trenér brankářů: Radek Jirátko.
Lékař: MUDr. Miroslav Budoš.
Fyzioterapeut: Martin Výtisk.
Hospodář: Jan Vejvoda.
Masér: Václav Vejvoda.

Galerie