29.03.2012 | Tisková zpráva

Tisková informace z jednání Výkonného výboru ČSLH

Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje dne 29. března 2012 nepřijal návrh Smlouvy o vzájemné spolupráci, předložený Asociací profesionální ch klubů ledního hokeje, a rozhodl, že přípravou nové smlouvy se bude zabývat až vedení, které vzejde z konference ČSLH v polovině června 2012. Současně vzal na vědomí, že vzhledem k výpovědi stávající smlouvy ze strany APK LH přechází řízení extraligy ledního hokeje s platností od 1. 6. 2012 na výkonný výbor ČSLH.
Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje schválil přihlášku HC LEV, a.s., se sídlem v Praze za člena ČSLH a vyjádřil souhlas se žádostí, aby klub mohl působit v Kontinentální hokejové lize. Výkonný výbor schválil rovněž žádost klubu HC Energie Karlovy Vary o souhlas s působením jeho juniorského týmu v Mládežnické hokejové lize.

V další části jednání výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje mimo jiné přijal přihlášku klubu HC Čeští letci Nová Paka za člena ČSLH, vyslechl informaci o přípravě mistrovství světa hráčů do osmnácti let a vzal na vědomí informaci dozorčí rady o předběžných hospodářských výsledcích ČSLH v roce 2012.