03.04.2014 | Tisková zpráva

Tisková informace z jednání VV ČSLH dne 4. dubna 2014

Výkonný výbor ČSLH schválil na svém dnešním jednání mimo jiné složení realizačního týmu reprezentace – hlavní trenér Vladimír Růžička, generální manažer Slavomír Lener, asistenti trenéra Ondřej Weissmann a Jaroslav Špaček, trenér brankářů Martin Prusek, videokouč Jan Procházka, manažer Martin Loukota, lékař Tomáš Vyskočil, fyzioterapeuti Pavel Kolář a Michal Truc, hospodáři a maséři Zdeněk Šmíd s Petrem Ondráčkem, při mistrovství světa rovněž Jaroslav Kugler, tiskový mluvčí Zdeněk Zikmund.
V květnu proběhne další seminář pro perspektivní rozhodčí, který naváže na podobné akce pořádané v Přerově, Třebíči, Berouně a Zlíně. Součástí seminářů, které vedou zkušení lektoři, extraligoví rozhodčí a delegáti, jsou analýzy videozáznamů, rozbory sporných situací, pohyb, výběr místa a signalizace rozhodčích, komunikace hlavního a čárových rozhodčích, speciální kondiční příprava i individuální hodnocení účastníků.

V období 21. – 26. června 2014 proběhne v Kravařích 1. Letní brankářská škola ČSLH určená pro ročníky 2000, 2001 a 2002. Mladým gólmanům se při ní budou věnovat zkušení odborníci, členové brankářské komise ČSLH. Na základě dobrých zkušeností získaných v probíhající sezóně rozšíří brankářská komise ČSLH, která pracuje pod vedením Petra Břízy, také počet jednodenních regionálních kempů. Zatímco v letošní sezóně proběhlo těchto kempů deset a zúčastnilo se jich téměř 360 brankářů, v sezóně 2014/15 bude počet kempů dvojnásobný.