02.09.2011 | Tisková zpráva

Společnost NOEN prodloužila partnerství s nejvyšší jun. soutěží

Společnost NOEN, a.s., a ČSLH se dohodly na prodloužení spolupráce při podpoře mládežnického hokeje. Nejvyšší juniorská soutěž se tak bude i v sezóně 2011/12 hrát pod názvem NOEN extraliga juniorů. V soutěži se představí celkem 18 klubů, titul obhajují HC Znojemští Orli. Společnost NOEN, a.s., je generálním partnerem juniorské extraligy od ročníku 2009/10, přičemž spolupráce byla na základě nové smlouvy prodloužena také na nadcházející sezónu.
„Pokračování spolupráce se společností NOEN si velmi vážíme,“ uvedl v této souvislosti Tomáš Král, prezident ČSLH. „Jsem přesvědčen, že přispěje k tomu, abychom i v mládežnických kategoriích v budoucnosti srovnali krok s absolutní světovou špičkou. Snažíme se k tomu vytvořit podmínky jak partnerstvím s významnými firemními subjekty, tak změnami ve výchovném procesu nebo novými projekty, jako jsou Akademie ČSLH.“

Společnost NOEN, a.s., působí na českém trhu od roku 1997. Věnuje se projektování a inženýringu v oblasti strojů a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, transportních zařízení, zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti, stejně jako dodávek strojů a zařízení pro skládková hospodářství sypkých hmot.