02.09.2011 | Tisková zpráva

Společnost ELIOD servis rozšiřuje podporu mládežnického hokeje

Společnost ELIOD servis s.r.o. a ČSLH podepsaly novou smlouvu o podpoře mládežnického hokeje. Spolupráce, až dosud zahrnující extraligu mladšího dorostu, byla prodloužena a rozšířena o ligové soutěže ve stejné věkové kategorii. Podle generálního partnera se budou hrát pod názvem ELIOD extraliga mladšího dorostu a ELIOD liga mladšího dorostu.
V sezóně 2011/12 bude hrát v ELIOD extralize mladšího dorostu 30 a v ELIOD lize mladšího dorostu 38 klubů. Celkem se tak v obou soutěžích představí 68 mužstev z 52 měst České republiky. Titul obhajují mladí hokejisté HC Kometa Brno.

„Prostředky pro dorostenecký hokej se neshánějí snadno, ačkoli právě mládežnické kategorie podporu významných partnerů potřebují,“ prohlásil Tomáš Král, prezident ČSLH. „Vždyť z dnešních dorostenců vyrůstají budoucí reprezentanti. Jsem proto rád, že jsme se se společností ELIOD servis dohodli nejen na pokračování spolupráce, ale i na jejím rozšíření o další soutěž.“

Česko-francouzská společnost ELIOD servis s.r.o. vznikla v roce 1998. Zabývá se ekologickými službami pro podnikový a veřejný sektor, působí v oblasti komunálních a nebezpečných odpadů. Majiteli společnosti jsou Sarp Industries s.a. a Kenaur s.r.o.