02.03.2014 | Oficiální oznámení

Rozhodnutí předsedy DK ELH: R. Duda, R. Stehlík, K. Jass

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě trestu uloženého v utkání zabýval ve zkráceném řízení zákrokem hráče Radka Dudy na protihráče Zdeňka Okála, za který mu byl v zápase HC Plzeň 1929 – PSG Zlín udělen vyšší trest na pět minut a osobní trest do konce utkání za hrubost.
Po prostudování záznamu shledal, že dostupné záběry část potyčky nezachycují a není tak možné zjistit skutkový stav věci v potřebném rozsahu. Předseda disciplinární komise ELH proto rozhodl, že trest uložený hráči Radku Dudovi, HC Plzeň 1929, rozhodčími považuje za dostatečný a nebude ho dále disciplinárně trestat.   

Záznam situace najdete zde.

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě trestu uloženého v utkání zabýval ve zkráceném řízení potyčkou hráčů Richarda Stehlíka a Koby Jasse, za kterou jim byl v zápase Bílí Tygři Liberec – HC Vítkovice Steel udělen vyšší trest na pět minut a osobní trest do konce utkání za hrubost.

Po prostudování záznamu dospěl k závěru, že trest uložený oběma hráčům rozhodčími je dostatečný a nebude je dále disciplinárně trestat.
 
Záznam situace najdete zde.