05.03.2013 | Oficiální oznámení

Rozhodnutí předsedy DK ELH: K. Jass, M. Dragoun, D. Růžička

Předseda disciplinární komise ELH se vzhledem k uloženému většímu trestu zabýval ve zkráceném řízení zákrokem hráče Koby Jasse na protihráče Jiřího Marušáka v utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Rytíři Kladno (úterý 5. 3. 2013), za který mu byl rozhodčími udělen větší trest na pět minut a do konce utkání. Po prostudování videozáznamu rozhodl, že trest uložený v utkání považuje za dostatečný a hráče Kobu Jasse, Rytíři Kladno, nebude dále trestat.
Předseda disciplinární komise ELH se ve zkráceném řízení zabýval rovněž zákroky hráče Michala Dragouna na protihráče Jiřího Vašíčka a Jana Buchteleho v utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Rytíři Kladno, které se hrálo v pondělí 4. 3. 2013. Po prostudování videozáznamů neshledal k disciplinárnímu potrestání hráče Michala Dragouna, Rytíři Kladno, zastavením činnosti důvody.

Předseda disciplinární komise ELH se ve zkráceném řízení zabýval také zákrokem hráče Davida Růžičky na protihráče Marka Ďalogu v utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Rytíři Kladno, které se hrálo v pondělí 4. 3. 2013. Po prostudování videozáznamu rozhodl, že hráče Davida Růžičku, Rytíři Kladno, nebude trestat zastavením činnosti.

Oba zákroky hráče Michala Dragouna a zákrok hráče Davida Růžičky byly posuzovány na základě podnětu klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Záznamy situací jsou přístupné zde:
K. Jass
M. Dragoun (J. Vašíček)
M. Dragoun (J. Buchtele)
D. Růžička