03.02.2015 | Oficiální oznámení

Rozhodnutí předsedy Disciplinární komise ELH, 4.2.2015

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval situací, při které byl ve druhé a třetí třetině utkání Kometa Brno – HC Verva Litvínov vhozen na ledovou plochu kelímek s pivem.
Vzhledem k tomu, že tak došlo k naplnění skutkové podstaty § 44, písm. c) Disciplinárního řádu ELH (vhazování předmětů na ledovou plochu bez přerušení utkání) a jednalo se o třetí provinění klubu v probíhající sezóně, uložil klubu Kometa Brno finanční pokutu ve výši 10 000 Kč.

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval situací, při které byly ve druhé třetině utkání HC Slavia Praha – HC Sparta Praha vhozeny po vstřelené brance na ledovou plochu ze sektoru hostů papírové konfety.

Vzhledem k tomu, že tak došlo k naplnění skutkové podstaty § 44, písm. b) Disciplinárního řádu ELH (vhazování předmětů na ledovou plochu s přerušením utkání) a jednalo se o třetí podobné provinění klubu v probíhající sezóně, uložil klubu HC Slavia Praha finanční pokutu ve výši 10 000 Kč.
Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval situací, při které byly v průběhu utkání HC Olomouc – Kometa na ledovou plochu dvakrát vhozeny různé předměty.

Vzhledem k tomu, že tak došlo k naplnění skutkové podstaty § 44, písm. c) Disciplinárního řádu ELH (vhazování předmětů na ledovou plochu bez přerušení utkání) a jednalo se o páté podobné provinění klubu v probíhající sezóně, uložil klubu HC Olomouc finanční pokutu ve výši 30 000 Kč.