28.01.2015 | Oficiální oznámení

Rozhodnutí předsedy Disciplinární komise ELH, 29.1.2015

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval situací, při které byla v první třetině utkání HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň zaházena po vstřelení úvodní branky ledová plocha ze sektoru hostů papírky a zápas musel být přerušen.
Vzhledem k tomu, že tak došlo k naplnění skutkové podstaty § 44, písm. b) Disciplinárního řádu ELH (vhazování předmětů na ledovou plochu s přerušením utkání) a jednalo se o páté provinění klubu v probíhající sezóně, uložil klubu HC Energie Karlovy Vary finanční pokutu ve výši 30 000 Kč.

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval rovněž situací, při které byly ve třetí třetině utkání Kometa Brno – HC Vítkovice Steel vhozeny na ledovou plochu různé předměty a zápas musel být na dobu nezbytnou k úklidu přerušen.

Vzhledem k tomu, že tak došlo k naplnění skutkové podstaty § 44, písm. b) Disciplinárního řádu ELH (vhazování předmětů na ledovou plochu s přerušením utkání) a jednalo se o druhé podobné provinění klubu v probíhající sezóně, uložil klubu Kometa Brno finanční pokutu ve výši 5 000 Kč.