16.12.2014 | Oficiální oznámení

Rozhodnutí předsedy Disciplinární komise ELH, 17. prosince 2014

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval situací, při které byla ve druhé třetině utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC Slavia Praha vhozena na ledovou plochu plechovka piva.
Vzhledem k tomu, že tak došlo k naplnění skutkové podstaty § 44, písm. b) Disciplinárního řádu ELH (vhazování předmětů na ledovou plochu s přerušením utkání) a jednalo se o třetí podobné provinění klubu v probíhající sezóně, uložil klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice finanční pokutu ve výši 10 000 Kč.

Předseda disciplinární komise ELH Karel Holý se na základě skutečností uvedených v zápisu o utkání zabýval situací, při které v závěrečné třetině utkání Mountfield HK – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice polévali diváci střídačku hostí pivem.

Vzhledem k tomu, že tak byl porušen Disciplinární řád ELH a jednalo se o druhé podobné provinění klubu v probíhající sezóně, přičemž došlo k zasažení účastníků utkání, uložil klubu Mountfield HK finanční pokutu ve výši 5 000 Kč.