12.01.2011 | Marek Chlupatý

Projekt "Pojď hrát hokej!" podpořily také aukce hokejových dresů

Projekt "Pojď hrát hokej!" podpořily také aukce hokejových dresů. V listopadu a prosinci roku 2010 uspořádal Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s., a provozovatelem aukčního serveru aukce.esports.cz, společností eSports.cz, s.r.o., tři aukce originálních hraných dresů české hokejové reprezentace. Celkem se podařilo vydražit 29 dresů v hodnotě 220.780,- Kč.

Výtěžek aukce bude použit k podpoře projektu "Pojď hrát hokej!", v rámci kterého jsou pod vedením trenérského oddělení ČSLH připravovány metodické a propagační materiály pro kluby pořádající náborové akce a pracující s dětmi v kategorii přípravky a žáků. První dokumenty jsou již k dispozici ke stažení na webu www.cslh.cz , propagační plakáty a skládačky byly a jsou distribuovány do klubů. Dalšími aktivitami jsou semináře a ukázkové tréninky.

Všem dražitelům, kteří v aukci zakoupili některý z dresů, patří poděkování za podporu českého mládežnického hokeje. Stejně tak partnerům ČSLH, kteří se na akci podíleli.

Dresy z utkání Česko - Bělorusko

Účastníci aukce získali celkem šestnáct hraných dresů z přípravného utkání Česko – Bělorusko, hraného v O2 aréně před začátkem světového šampionátu.
Celkový výtěžek: 55.742,- Kč. Podrobnosti.

Dresy z OH ve Vancouveru

V aukci bylo vydraženo jedenáct hraných dresů z olympijských her ve Vancouveru. Jednalo se o bílou sadu.

Celkový výtěžek: 81.038,- Kč. Podrobnosti.

Dresy z MS v Německu

V aukci byly dva originální hrané bílé dresy (Jaromír Jágr a Tomáš Vokoun) z posledního MS v Německu, na němž čeští hokejisté získali zlatou medaili.

Celkový výtěžek: 84.000,- Kč. Podrobnosti.