13.11.2013 | Marek Chlupatý

Přijďte na utkání Česko – Finsko a dejte dětem šanci!

Ve čtvrtek, 19. prosince 2013 od 18:30 hodin, se odehraje v pražské O2 areně utkání turnaje Channel One Cup 2013 Česko – Finsko, v němž se čeští hokejisté budou snažit napravit dojem před domácím publikem z turnaje Karjala. Jedná se o poslední prověrku týmů před únorovou olympiádou v Soči. Na obou stranách se představí hráči, kteří budou bojovat o poslední volná místa na soupisce pro tento výjimečný turnaj.
Fanoušci mají do 18. listopadu šanci pořídit vstupenky za akční ceny. Například v první kategorii tak ušetří téměř 100 korun oproti koupi v den utkání. Poté dojde k mírnému zdražení.

Utkání se koná pět dní před Vánoci, a proto se Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s., rozhodli utkání věnovat dětem.

„Vánoce jsou svátky, na které se nejvíce těší děti. Proto jsme toto utkání tak trochu dětem věnovali, vstupenky pro ně například začínají již na 50 korunách, rádi je tedy na utkání přivítáme s rodiči nebo dalšími členy rodiny, “ uvádí ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Organizátoři však nepamatovali pouze na děti, jež mají to štěstí žít ve své rodině. Ve spolupráci s organizací DEJME DĚTEM ŠANCI o.s. se rozhodli zprostředkovat zážitek z utkání české hokejové reprezentace i dětem z dětských domovů.

Navíc z každé prodané vstupenky poputuje právě ve prospěch této organizace 10 Kč na její činnost a na projekt Přál/a bych si, díky němuž se k dětem dostanou školní pomůcky, zdravotní pomůcky, nebo umožní zájmovou činnost.

„Adventní termín utkání s Finskem prostě vybízí k tomu, abychom nemysleli jen na sebe. A právě děti, jež jsou v obtížné životní situaci, si zaslouží naši pozornost. Jsem ráda, že můžeme díky hokeji alespoň trochu pomoci. Děkuji tímto také všem fanouškům, jež si vstupenku na utkání zakoupí a přijdou náš tým podpořit,“ doplňuje ředitelka BPA Jana Obermajerová.

K dnešnímu dni bylo prodáno zhruba 3.500 vstupenek (údaj zahrnuje pouze prodej, nikoliv tzv. sponzorské vstupenky pro potřeby ČSLH a partnerů národního týmu). Tedy již nyní poputuje dětem minimálně 35 tisíc korun.

„Jsme rádi, že nás agentura BPA sport marketing a.s. oslovila a rozhodla se podpořit prostřednictvím hokejového utkání aktivity DEJME DĚTEM ŠANCI. Vstupenky na utkání jsme nabídli dětem ze spolupracujících dětských domovů a ty se už moc těší. Čeští hokejisté pomáhají českým dětem a ty jim přijedou fandit! Děkujeme za podporu a těšíme se na další případnou spolupráci“, Michaela Chovancová, ředitelka organizace

O dalším zapojení hráčů, svazu či partnerů do aktivit organizace vás budeme ještě informovat. Fanoušci, přijďte podpořit národní tým. Kromě zážitku spojeného s atraktivním utkáním pomůžete dobré věci!

Ceny vstupenek na utkání Česko - Finsko
Kategorie                        Do 18.11.   Do 9.12.    Po 9.12.
1. Sektory 100 (dlouhé strany)   260,00 Kč   300,00 Kč   350,00 Kč
2. Sektory 100 (za brankou)      210,00 Kč   250,00 Kč   300,00 Kč
3. Sektory 400 (4. patro)*       140,00 Kč   180,00 Kč   230,00 Kč
4. Dětská vstupenka do 145 cm     50,00 Kč   60,00 Kč     80,00 Kč
   (pouze do 2+3 kat) 
*Sektory 400 budou otevřeny na základě vývoje předprodeje.