15.08.2013 | Tisková zpráva

Pilsner Urquell se stal hlavním partnerem reprezentace

Hlavním partnerem české hokejové reprezentace se od sezóny 2013/14 stává značka Pilsner Urquell. Smlouva mezi společnostmi BPA sport marketing a. s. a Plzeňský Prazdroj a. s. byla podepsána s účinností od 1. 7. 2013 a s platností do konce sezóny 2017/2018. S logem hlavního partnera se budou fanoušci setkávat na ramenech reprezentačních dresů, spolupráci představí i sponzorský spot, v němž vystupují Petr Nedvěd, Ondřej Pavelec nebo Jiří Tlustý.

„Hokej a pivo jsou rodinným stříbrem České republiky,“ uvedl v této souvislosti Tomáš Král, prezident Českého svazu ledního hokeje. „Jejich spojení na nejvyšší mezinárodní úrovni proto považujeme za logické, pochopitelné pro veřejnost a prospěšné pro oba partnery.“

Pilsner Urquell se k hokejové reprezentaci vrací po deseti letech, a to v rámci celkové strategie společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s., která zahrnuje od listopadu 2012 partnerství její další značky, piva Radegast, s nejvyšší domácí soutěží Tipsport extraligou.

Plzeňský Prazdroj, a. s., založený roku 1842, je členem jedné z největších pivovarnických společnosti SABMiller plc. Pivo, které vaří v pivovarech Prazdroj, Gambrinus, Radegast a Velké Popovice, se vyváží do více než padesáti zemí celého světa. Světlý ležák Pilsner Urquell byl poprvé natočen v roce 1842, přičemž jeho neměnnou kvalitu a chuť prokazují pravidelné laboratorní testy probíhající již od roku 1897.