01.02.2018 | Tisková zpráva

Olympijští vítězové z Nagana se budou podepisovat v Síni slávy

V rámci setkání zlatého týmu z Nagana 1998 proběhne v Síní slávy českého hokeje (Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9 – Libeň) v pondělí 5. února od 16:30 do 17:30 hodin autogramiáda olympijských vítězů.
Účast na setkání předběžně potvrdili brankáři Dominik Hašek a Milan Hnilička, obránci František Kučera, Libor Procházka, Jiří Šlégr, Richard Šmehlík a Jaroslav Špaček, útočníci Josef Beránek, Jan Čaloun, Jiří Dopita, Robert Lang, David Moravec, Pavel Patera, Martin Procházka, Robert Reichel, Martin Ručinský a Martin Straka.

Pořadatelé žádají účastníky, aby s sebou nenosili žádné vlastní předměty pro podpis (alba, trička, dresy, čepice, knihy, fotografie…) Vzhledem k tomu, že podpis každého takového předmětu nebo dokonce předmětů postup fronty zdržuje, hokejisté se budou podepisovat výhradně na speciální kartu s týmovou fotografiíí, kterou obdrží každý zájemce na místě zdarma.

Vzhledem k dalšímu programu setkání skončí autogramiáda v 17:30 hodin a není možné ji prodlužovat. Pořadatelé proto žádají všechny účastníky, aby respektovali jejich pokyny a přispěli tak k plynulosti akce. Vzhledem k předpokládanému zájmu se předem omlouvají všem, na které se ve vymezených šedesáti minutách případně nedostane. Cílem pořadatelů bylo, aby byla autogramiáda přístupná veřejnosti a rozhodli se proto, že účast nebudou omezovat žádnými podmínkami, například registrací nebo členstvím v některé fanouškovské komunitě.