03.09.2012 | Tisková zpráva

NOEN, a.s. pokračuje v podpoře mládežnického hokeje

Akciová společnost NOEN a PRO-HOCKEY.Cz, dceřiná společnost ČSLH, se dohodly na prodloužení spolupráce v oblasti mládežnického hokeje. Partnerská spolupráce, která byla zahájena v roce 2009, tím vstupuje již do čtvrté sezóny a nejvyšší juniorská soutěž se bude i v nadcházejícím ročníku hrát pod názvem NOEN extraliga juniorů.
„Uskutečňujeme řadu projektů, které mají zajistit, aby se náš mládežnický hokej vrátil mezi absolutní světovou špičku,“ uvedl v této souvislosti prezident ČSLH Tomáš Král. „Na jejich realizaci jsou potřeba značné finanční prostředky, ať už jde například o Akademie ČSLH, odborné zázemí nebo o vytvoření odpovídajících podmínek pro přípravu talentů. Spolupráce se společností NOEN si proto velmi vážíme, pro mládežnické kategorie – a tím i celý český hokej – má zásadní význam.“

Společnost NOEN, a. s., působí na českém trhu od roku 1997. Věnuje se projektování a inženýringu strojů a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, transportních zařízení, zařízení pro manipulaci s materiálem na skladišti a dodávkám strojů pro skládková hospodářství sypkých hmot. Hlavní pracoviště společnosti se nacházejí v Praze, Bílině, Chrudimi a Uničově.