31.08.2014 | Tisková zpráva

Nejvyšší dorostenecká soutěž ponese název RAKO ELSD

Společnost LASSELSBERGER, s. r. o. a ČSLH se dohodly na prodloužení spolupráce v oblasti podpory mládežnického hokeje. Nejvyšší dorostenecká soutěž tak ponese stejně jako v uplynulé sezóně název RAKO extraliga staršího dorostu. V soutěži se představí čtyřiadvacet mužstev, rozdělených ve skupinách Střed, Východ a Západ. Po základní a nadstavbové části se šestnáct nejlepších celků utká v play off, které určí mistry České republiky v kategorii staršího dorostu, tj. hráčů do osmnácti let. RAKO extraliga staršího dorostu začíná v pátek 5. září 2014, titul z loňského roku obhajují hokejisté Bílých Tygrů Liberec, kteří porazili ve finále Kometu Brno.
„Český mládežnický hokej stoupá vzhůru, což dokumentují mimo jiné stříbrné medaile z posledního mistrovství světa osmnáctiletých nebo nedávná finálová účast na Memoriálu Ivana Hlinky,“ uvedl v této souvislosti Tomáš Král, prezident ČSLH. „Změny, které jsme v posledních letech nastartovaIi, a které začínají přinášet výsledky, by nebyly možné bez podpory partnerů, jako je například společnost LASSELSBERGER. Velmi si vzájemné spolupráce vážíme a věříme, že jí dokážeme splatit úspěchy na mezinárodní scéně a výchovou kvalitních hokejistů.“ Jednatel společnosti LASSELSBERGER, s. r. o. Roman Blažíček dodává: „Uplynulá hokejová sezóna nám dobrými výsledky, nasazením mladých hokejistů, udělala velkou radost, proto zůstává společnost nadále na straně dorostenecké soutěže. Těšíme se, že o značce RAKO uslyšíme nejen díky kvalitním keramickým obkladům, ale i díky mladým sportovním talentům!“

Společnost LASSELSBERGER, s. r. o., je největším výrobcem keramických obkladů a dlažeb v České republice a jedním z největších výrobců obkladových materiálů v Evropě. Rozvíjí 130. letou tradici české značky RAKO. S RAKO obklady se můžete setkat po celém světě, od Prahy přes Vídeň až po New York. Společnost patří k atraktivním zaměstnavatelům, v současnosti pracuje v pěti výrobních závodech okolo 1 500 zaměstnanců.