22.12.2010 | Oznámení

Nejmenší hokejisté obdrželi od ČSLH malý vánoční dárek

Z rozhodnutí prezidenta Českého svazu ledního hokeje Tomáše Krále bylo těsně před vánočními svátky distribuováno do 89 klubů celkem 445 helem Reebok či CCM. Tyto helmy s mřížkou jsou určeny pro nejmenší hokejisty, kteří tak od ČSLH dostanou malou hokejovou nadílku. Podobně byly již před rokem mezi nejmenší hokejisty distribuovány hokejové sety. Akce proběhla v rámci podpory projektu "Pojď hrát hokej!", jehož cílem je pomoci klubům s náborem nejmladších hokejistů.

Stává se již tradicí, že začínající nejmladší hokejisté dostávají k Vánocům od Českého svazu ledního hokeje malý dárek. "Již loni jsme ve spolupráci se společností Reebok rozdali do oddílů hokejové sety pro začátečníky," říká prezident ČSLH Tomáš Král. Letos na jeho popud 89 klubů obdrželo či ještě obdrží helmy v národních barvách - červené, modré a bílé s mřížkou. To vše díky podpoře společnosti ELIOD servis s.r.o., která je generálním partnerem extraligy mladšího dorostu, a tak i hráči této věkové kategorie tím, že nosí logo společnosti na svých helmách, pomohli mladším spoluhráčům.

Distribucí helem je podpořen projekt sportovního oddělení ČSLH "Pojď hrát hokej!", který si klade za cíl pomoci klubům s náborem nejmenších dětí a podpořit práci v hokejové přípravce. "Akce je zaměřena zejména na ekonomicky slabší oddíly zapojené v programu Talentované mládeže, proto nejsou zahrnuty kluby hrající v seniorské kategorii Tipsport extraligu či 1. ligu," doplňuje svazový ekonom Jan Brabenec.