14.04.2014 | Tisková zpráva

Na Nory v Havlíčkově Brodě již vstupenky pouze k stání

Nový realizační tým v čele s Vladimírem Růžičkou si po dvojutkání s Dány mohl připsat dvě vítězství. Již tuto středu a čtvrtek bude moci svoji bilanci rozšířit také o skalp dalšího skandinávského týmu. Na utkání s Norskem se tým přesune do Havlíčkova Brodu a dle všeho k utkání nastoupí také již několik hráčů, kteří se se svými týmy neprobojovali do dalších kol play off. Aktuálně tým posílil také například kanonýr třineckých ocelářů Martin Růžička. Před druhým utkáním hokejový svaz pogratuluje k sedmdesátým narozeninám trojnásobného mistra světa, dvojnásobného vítěze ankety Zlatá hokejka a dlouholetého kapitána národního mužstva Františku Pospíšilovi.
Na utkání s Norskem se nachází v síti Ticketpro ještě zhruba 1000 vstupenek, byť již pouze ke stání. Fanoušci tak mají možnost stále se podívat na reprezentační hokej a ještě se zařadit do slosování o zájezd na MS.

Fanoušci, kteří si alespoň na jedno utkání zakoupí vstupenku ji mohou totiž  proměnit v letenku na květnové mistrovství světa, jež se koná v Bělorusku. Stačí se nejpozději do 20. dubna zaregistrovat a uvést 16místný kód vstupenky do chystané aplikace na facebook.com/fanhokej – oficiálním facebooku českého hokeje! Soutěžit se bude nejen o zájezd na MS v Minsku pro dvě osoby, ale také o produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team.  Aktuálně se zaregistrovalo do aplikace na 300 fanoušků.

„ Vážíme si velmi každého fanouška, který svojí osobní účastí podpoří národní tým v domácích utkáních a pomáhá tak vytvářet co nejlepší kulisu na stadionu. Proto jsme se rozhodli alespoň jednomu z těchto věrných fandů za oddanost českému hokeji zprostředkovat i atmosféru na mistrovství světa. Originál vstupenky bude třeba doložit, prosím tímto fanoušky, aby ji nevyhazovali ,“ uvádí Petr Nitsche z BPA sport marketing a.s. – výhradního marketingového partnera české hokejové reprezentace.

Diváci se mohou těšit i na další aktivity. Hotel Clarion – partner českého týmu, si přichystal soutěž o víkendový pobyt pro dvě osoby v jednom ze svých hotelů. V přestávkách budou probíhat další soutěže  o produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team zn. Reebok od oficiálního partnera Střída Sport. Ty budou i před stadiony, kde se budou moci fanoušci alespoň na fotce stát součástí týmu díky fotopanelu střídačky s vybranými reprezentanty. Zejména pro děti pak budou atraktivní i fanrukavice od Deníku Sport.

Informace o vstupenkách

Předprodej vstupenek na obě utkání bude probíhat o prostřednictvím distribuční sítě Ticketpro a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport. Seznam poboček a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu. Případně též s ohledem na místní podmínky v dalších distribučních místech. Zbylé vstupenky budou k dispozici vždy v den utkání či dle vývoje prodeje na pokladnách.

Prodej na pokladnách
Středa 16. dubna 2014: 10:00 - 21:30 (10 minut po konci utkání)
Čtvrtek 17. dubna 2014: 10:00 - 18:30

Ceny vstupenek:
sezení – 300 Kč
stání – 190 Kč
stání (děti do 140 cm) – 130 Kč