18.10.2016 | Tisková zpráva

Na duel se Švédy MHD po Plzni zdarma!

V prvním domácím soutěžním utkání nové sezony přivítají čeští hokejisté na ledě plzeňské Home Monitoring Areny výběr Švédska. Zápas turnaje Karjala ze série Euro Hockey Tour se bude hrát ve čtvrtek 3. listopadu od 18:00 hodin.
Pořadatelé si ve spolupráci s Dopravním podnikem města Plzně připravili pro fanoušky dopravu MHD zdarma hodinu před začátkem zápasu a hodinu po jeho skončení. Jako jízdní doklad platí platná vstupenka na utkání. Pro fanoušky, kteří se chystají na zápas autem a prokáží se platnou vstupenkou, je připravené parkoviště s kapacitou 100 míst zdarma.

Předprodej vstupenek na toto utkání, kterých je stále dostatečné množství, již probíhá v síti Ticketportal. Ceny vstupenek k sezení se pohybují od 320 Kč do 450 Kč dle kategorie, vstupenky na stání stojí 250 Kč. V prodeji na www.hokej.cz/patriot jsou také limitované balíčky Patriot národního týmu.

Průběžné informace k utkání můžete sledovat na oficiálních profilech na sociálních sítích Facebook, Instagram, Twitter a Youtube pod jednotným odkazem „narodnitym“.

Oficiální kanály české hokejové reprezentace:

https://www.facebook.com/narodnitym
http://instagram.com/narodnitym
https://twitter.com/narodnitym
https://www.youtube.com/narodnitym


Informace:
  • zvýhodněné vstupné je umožněno dětem do výšky 140 cm (pouze do 2. a 3. kategorie) v doprovodu dospělé osoby s platnou vstupenkou
  • 1 osoba můžu zakoupit max. 6 vstupenek
  • hromadné objednávky nad 20 vstupenek – kontaktujte obchodní oddělení Ticketportal
  • rezervace vstupenek pro ZTP/P emailem na rezervace@ticketportal.cz