13.01.2015 | Petr Studnička

Mezinárodní Trenérské sympozium IIHF 2015

Během mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 se v Praze ve dnech 8.-10. května uskuteční Mezinárodní Trenérské Sympozium IIHF. Sympozium je pořádáno ve spolupráci Mezinárodní Hokejové Federace, Českého Svazu Ledního Hokeje, Organizačního Výboru MSLH IIHF 2015 a Mezinárodního Centra Hokejové Excelence.
V rámci sympozia budou mít účastníci možnost navštívit 12 prezentací a 6 utkání MSLH IIHF 2015 (včetně 2 utkání českého týmu). Společným tématem jednotlivých prezentací bude zaměření na věkovou kategorii 16 – 20 let. Mezi prezentujícími jsou osobnosti našeho i mezinárodního hokeje - Ken Babey (CAN), Jiří Fischer (CZE), Dominik Hašek (CZE), Gérard Houllier (FRA), Michal Ježdík (CZE), Vladimir Jurzinov (RUS), Jiří Kalous (CZE), Slavomír Lener (CZE), Kevin McLaughlin (USA), Dr. Saul Miller (CAN), Tommi Niemelä (FIN) a Roger Rönnberg (SWE).

Termín:
8.-10. května 2015

Místo:
Hotel Duo, Teplická 492, Praha

Poplatek:
11.500,- Kč

V poplatku je zahrnuto:
přístup na všechny prezentace, přístup k materiálům Mezinárodního Centra Hokejové Excelence, sada materiálů pro účastníky sympozia, obědy, káva a občerstvení a vstupenky na 6 utkání MSLH IIHF 2015 (jedna vstupenka na osobu): CZE – AUT, GER – LAT, AUT – LAT, SWE – SUI, GER – CZE, SUI – CAN.

Účastníci sympozia budou mít možnost rezervovat si ubytování v hotelu Duo. Cena za dvoulůžkový pokoj včetně snídaně je 1.860,- Kč/noc, cena za jednolůžkový pokoj včetně snídaně je 1.730,- Kč/noc.

Vezměte prosím na vědomí, že k dispozici je pouze omezený počet pokojů. Rezervace budou potvrzovány v závislosti na pořadí registrací na trenérské sympozium pouze do naplnění vyblokované kapacity!

Registrace:
Pro registraci na Trenérské Sympozium IIHF a pro rezervaci ubytování prosím vyplňte on-line formulář zde.

Dotazy:
Petr Studnička
ČSLH
tel: +420 605 421 939
e-mail: studnicka@czehockey.cz