02.04.2018 | Tisková zpráva

Informace pro návštěvníky zápasů Česko - Švýcarsko

Pokud máte vstupenky jedno nebo obě utkání Česko - Švýcarsko, které se hrají v Příbrami, přečtěte si prosím informace, které vám mohou usnadnit pohyb na stadionu i ušetřit čas.

Nenechávejte příchod na poslední chvíli 

Přijdu za pět celá a v klidu si najdu své místo. Přesně takový postup by se nemusel vyplatit. Vzhledem k bezpečnostním opatřením i velkému diváckému zájmu prosíme fanoušky, aby přišli s dostatečným časovým předstihem. Vstup na zimní stadion Příbrami bude umožněn vždy nejdříve 1,5 hodiny před začátkem dílčího utkání. Před oběma zápasy na diváky čeká státní hymna v podání Ireny Brodníčkové a Hany Kopecké ze Základní umělecké školy Příbram i slavnostní nástup hráčů a další ceremoniály. 

Vstup na zimní stadion 

Pokud máte vstupenky do sektorů A, B, C, D, E, F, využijte prosím vchodu vyznačeném na obrázku vpravo. Pokud míříte do sektorů G, H, I, J, K, L, vcházejte prosím vchodem vyznačeným vlevo. 

Parkování 

Pokud se chystáte vydat na utkání automobilem, můžete využít možnosti bezplatného parkování hned na sedmi místech, jejich konkrétní pozice najdete na mapě. Dávejte zároveň prosím pozor na dopravní omezení v okolních ulicích u zimního stadionu Příbrami.

Fan zóna u stadionu 

Pro všechny fanoušky, kteří navštíví utkání Česko – Švýcarsko máme výbornou zprávu. Před zimním stadionem bude přichystána fan zóna, ve které bude i velká obrazovka s přenosem utkání a občerstvení. Fan zóna se bude otevírat vždy 2 hodiny před utkáním.

Hokejová tombola 50:50 

Tradiční součástí utkání českého národního týmu se stala oblíbená Hokejová tombola 50:50, kterou zaštiťuje společnost Tipsport. Fanoušci si mohou koupit libovolný počet tiketů v hodnotě 50 korun, a z celkového výtěžku za všechny prodané losy se následně suma rozpůlí. První půlka připadne na šťastného výherce, který si zakoupil tiket a bude vylosován, druhá půlka bude v Příbrami putovat na zakoupení hokejové střelnice pro mládež HC Příbram. Tikety můžete kupovat u kamelotů v oblečení Tipsportu, určitě je jednoduše najdete v prostorách stadionu. Při minulém domácím utkání Česko – Finsko, si výherce odnesl krásných 35 600,- a stejná částka putovala do Dětského domova Tachov.

Více o tombole najdete na www.hokejovatombola.cz

Fan shop národního týmu

Fan shop národního týmu najdete v útrobách zimního stadionu. Těšit se zde můžete na produkty, díky kterým se z vás stanou opravdu zarytí fandové nároďáku. Pokud byste se nemohli dočkat, můžete se na zápasy připravit i online na webu fanshop.hokej.cz.

Divácké soutěže i autogramiáda

V přestávkách utkání se můžete těšit na zajímavé divácké soutěže, vystoupení Bobcats cheerleaders. Ještě než všechno vypukne, přijdou na autogramiádu čtyři hráči národního týmu. Kromě podpisů bude na místě i maskot národního týmu nebo fotostěna a připraveny budou soutěže o vstupenky na příbramské zápasy. Autogramiáda se bude konat v Autosalonu a servisu Drupol v úterý 3. 4. od 17 hodin a vstup bude bezplatný. Podepisovat se vám budou Patrik Bartošák, Adam Polášek, Robin Hanzl a Andrej Nestrašil. Změny vyhrazeny.