20.02.2011 | Tisková zpráva

Informace o prodeji vstupenek na České hokejové hry

Světový šampionát na Slovensku se blíží, kdo by chtěl vidět úřadující mistry světa na živo, bude mít na konci dubna ideální příležitost. V brněnské hale Rondo totiž proběhnou České hokejové hry, poslední díl letošního seriálu Euro Hockey Tour. Poslední vystoupení na švédských LG Hockey Games se narodnímu mužstvu nepovedlo, nyní si svěřenci trenéra Hadamczika chtějí spravit reputaci.
V minulém roce se klání čtyř hokejových evropských velmocí uskutečnilo v Karlových Varech, nyní se celá akce přesouvá do moravské metropole. "Doufáme, že brněnští fanoušci dostojí své pověsti a že se nám ve spolupráci s nimi podaří překonat návštěvnost z předchozích dvou ročníků, která shodně činila něco málo přes 18 tisíc za pět zápasů," přeje si Jana Obermajerová, předsedkyně představenstva společnosti BPA sport marketing, který je marketingovým partnerem českého hokeje.

Brněnský turnaj je zároveň generálkou na blížící se mistrovství světa na Slovensku, kde budou čeští hokejisté obhajovat zlaté medaile z Německa. Fanouškům v hale Rondo se tak představí silný výběr, který by již mohli posílit první hráči z NHL. Trenér Alois Hadamczik s krajánky v zámoří mluvil již před sezonou, někteří z nich předběžně přislíbili účast. Záležet bude na vývoji zámořské soutěže i na zdravotním stavu jednotlivých hráčů.

Pro fanoušky se navíc skýtá unikátní možnost vidět v národním mužstvu po mnoha letech Jaromíra Jágra a Dominika Haška. Obě hvězdy jsou v širším kádru reprezentačního týmu, Jágr se o startu na Českých hokejových hrách předběžně domluvil s koučem Aloisem Hadamczikem už před začátkem letošní sezony, vyloučený není ani start Dominika Haška. Legendární gólman několikrát zopakoval, že by se do národního týmu rád vrátil, záležet bude na rozhodnutí reprezentačního kouče a dalších okolnostech.

Závěrečný turnaj letošního ročníku Euro Hockey Tour odstartuje národní tým ve čtvrtek 21. dubna soubojem s Finskem. Následovat bude sobotní tradičně vypjatá bitva s Ruskem, brněnský podnik pak čeští hokejisté uzavřou nedělním duelem proti Švédsku.

Rozpis utkání Českých hokejových her

Čtvrtek 21. dubna 2011
Finsko - ČESKO, 18.10 hod.

Sobota 23. dubna 2011
ČESKO - Rusko, 14.00 hod.
Švédsko - Finsko, 19.00 hod.

Neděle 24. dubna 2011
Rusko - Finsko, 14.00 hod.
ČESKO - Švédsko, 18.00 hod.

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek bude zahájen ve středu 23. února v 9,00 hodin. K dostání budou pouze na www.ticketpro.cz a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport. Seznam poboček a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu.

Vstupenka FIN - CZE, čtvrtek 21. dubna
KategorieVstupné
Obyčejné (sezení)390,00 Kč
Obyčejné (stání)250,00 Kč
Denní vstupenka – SO či NE
KategorieVstupné
Obyčejné (sezení)590,00 Kč
Obyčejné (stání)390,00 Kč
Upozornění: Na utkání hraná v sobotu či v neděli budou v prodeji pouze denní vstupenky (cena zahrnuje vstup na obě utkání, jež se v daný den budou hrát). Zakoupení vstupenky pouze na vybrané utkání v hrací den nebude možné.

Místo konání:

Hala Rondo
Křídlovická 34
603 00 Brno-Staré Brno
www.hc-kometa.cz