07.10.2012 | Zdeněk Pavliš

Informace o elektronické aplikaci pro hodnocení fyzických testů

TMK ČSLH oznamuje všem trenérům mladšího, staršího dorostu a juniorů, že byly vytvořeny bodovací tabulky pro hodnocení testů všeobecné připravenosti mimo led v elektronické podobě aplikace. Tato aplikace bodovou hodnotu jednotlivých výkonů dopočítává sama. Odpadá tak pracné vyhledávání výkonů v bodových tabulkách, a tím je minimalizována pravděpodobnost chyb. Výstupem celé aplikace jsou nejen jednotlivé protokoly výsledků testů, ale také i grafy nebo roční grafikon výsledků.
Aplikace je vytvořena pro ‚Microsoft Office Excel 2003‘ a ‚Microsoft Office Excel 2007‘. V jiném Microsoft Office Excelu Vám nemusí aplikace správně pracovat. Pro jiné ‚Excely‘ nebude aplikace vytvořena, ani optimalizována. Pokud místo Microsoft Office používáte ‚Open Office‘, tak Vám aplikace nebude fungovat vůbec. Pro správný chod aplikace je tedy nutné mít nainstalovaný ‚Microsoft Office Excel 2003‘ nebo ‚Microsoft Office Excel 2007‘ a povolená Makra.

Celou aplikaci nainstalujete na základě návodu, který je součástí aplikace a bude Vám  zaslán v elektronické podobě na Vámi zadaný e-mail.

Pro zaslání této aplikace /instalačního souboru, návodu/ a pro jakékoli další informace kontaktujte prosím pana Ochmana (mobil: +420 602 557 787, e-mail: lh.soft@email.cz).

Poplatek za tuto aplikaci činí 300,- Kč, který uhradíte dle pokynů pana Ochmana.
 
Žádáme trenéry extraligy juniorů, staršího a mladšího dorostu, aby po zakoupení této aplikace vyplnily testy do formulářů, které obdrží spolu s instalačním souborem a takto vyplněné a automaticky spočítané zaslali na ČSLH na e-mail: pavlis@czehockey.cz.

Termín odevzdání vyplněných formulářů na ČSLH: nejpozději do 31. 10. 2012.