30.01.2017 | Tisková zpráva

Informace o cenách vstupenek na České hokejové hry

Místo konání hokejových her bylo již oznámeno, nyní po obhlídce zimního stadionu pořadatelská agentura BPA s ČSLH rozjela na plno přípravu akce. Fanoušky samozřejmě nejvíce zajímá cena vstupenek a kdy bude prodej zahájen. Jak bylo již avizováno, budou jako v předchozích letech na sobotu či neděli v prodeji pouze tzv. denní vstupenky, v jejichž ceně jsou obě utkání hraná v příslušný den.
Ve čtvrtek, kdy je na programu pouze utkání českého výběru s Finy, je cenové rozpětí dle kategorie od 250 Kč do 490 Kč, na sobotu a na neděli od 350 Kč do 690 Kč.

„Ceny jsou velmi podobné těm, jako při posledních hokejových hrách v roce 2013. Nyní finalizujeme tzv. seating a prodejní systém vstupenek. Po upřesnění požadavků od ČSLH, partnerů národního týmu, dořešení technických blokací například kvůli vystavení vozu Škoda Auto očekáváme, že zhruba do 14 dní budeme připraveni zahájit samotný prodej, a to on-line prostřednictvím hokej.cz a webových stránek domácího Motoru. Počítáme též s prodejem na zimním stadionu pro ty, kteří preferují koupi v hotovosti na pokladně," uvádí Jana Obermajerová, ředitelka BPA sport marketing - výhradního marketingového partnera ČSLH.

Program turnaje

Čtvrtek 27. 4. 2017
Finsko – Česká republika, 18:30
Švédsko - Rusko (hraje se ve Švédsku)

Sobota 29. 4. 2017
Rusko - Finsko, 13:00
Česká republika – Švédsko, 17:00

Neděle 30. 4. 2017
Švédsko – Finsko, 14:30
Česká republika – Rusko, 18:30

Průběžné informace k utkáním a dalším aktivitám národního týmu budou zveřejněny následně, včetně oficiálních profilů na sociálních sítích Facebook, Instagram, Twitter a Youtube pod jednotným odkazem „narodnitym“.

https://www.facebook.com/narodnitym
http://instagram.com/narodnitym
https://twitter.com/narodnitym
https://www.youtube.com/narodnitym