17.12.2013 | Tisková zpráva

Hotely Clarion se staly partnery Českého svazu ledního hokeje

Společnost CPI Hotels je oficiálním partnerem čslh. Vzájemná spolupráce je přirozeným spojením partnerů s dobrým jménem a dlouhou historií. ČSLH bude následující dva roky využívat ubytování a stravovací zázemí hotelů Clarion v České republice.
„Vážíme si více než stoleté tradice Českého svazu ledního hokeje, jeho pověsti a poselství jeho činnosti. Vzhledem k tomu, že společnost CPI Hotels v letošním roce oslaviladvacet let působení na českém trhu, je spojení Českého svazu ledního hokeje a společnosti CPI Hotels spojením dvou silných partnerů. Jsem rád, že Clarion Congress Hotel Prague mohl být pomyslnou startovní čárou této spolupráce a pohostil českou hokejovou reprezentaci jako první.“, řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague. Vysočanský Clarion poskytl své zázemí české hokejové reprezentaci během přípravné fáze před turnajem Channel One Cup 2013.

„Na ubytování v Clarionech oceňuji hlavně dobrou polohu hotelů, takže nevznikají zbytečné prostoje v naplánovaném programu, musím také vyzdvihnout klid, komfort a vynikající kuchyni.“, vyjádřil se k nově vzniklé spolupráci trenér české hokejové reprezentace, Alois Hadamczik. Ten se spolu s útočníky Petrem Nedvědem a Jiřím Novotným zúčastnil oficiálního setkání při příležitosti zahájení spolupráce, které se konalo v prostorách restaurace Benada ve vysočanském Clarion Congress Hotelu Prague. Před slavnostním zakrojením dortu předali zástupcům Clarionů reprezentační dres podepsaný všemi hráči týmu.

„Navazujeme na dlouholetou tradici spolupráce se sportovními týmy různých odvětví. Těžíme ze zkušeností, které jsme za tu dobu nasbírali. Českému svazu ledního hokeje tak můžeme nabídnout služby na té nejvyšší úrovni, ať již mluvíme o ubytovacím zázemí, kde sportovci potřebují hlavně klid a odpočinek před zápasem, speciálním stravovacím režimu dle přání týmového lékaře a nebo o relaxačních a wellness zařízeních, které jsme sportovcům v našich hotelech schopni nabídnout.“, řekla Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu společnosti CPI Hotels.„Máme navíc silné zastoupení v regionech, jsme tedy schopni pokrýt aktivity Českého svazu ledního hokeje i v dalších městech.“ dodala Rosenbergová. Nově vzniklou spolupráci stvrdili slavnostním přípitkem a zakrojením dortu symbolizujícím vzájemnou spolupráci. V rámci tiskového brífinku proběhlo vyhlášení novinářské tipovací soutěže o podepsaný reprezentační dres.

Galerie
Autor: Karel Švec
Autor: Karel Švec
Autor: Karel Švec
Autor: Karel Švec
Autor: Karel Švec