04.03.2018 | Tisková zpráva

Hokejová tombola na všech stadionech!

Už druhou sezonu mohou fanoušci na extraligových stadionech vyhrát až 50 tisíc korun. Do hry je dostane tiket za padesátikorunu, který si koupí při hokejových zápasech. Princip Hokejové tomboly 50:50 je jednoduchý: polovina peněz z prodaných tiketů v daném utkání jde na výhru, zbylou polovinu využije klub na dobrou věc – například na rozvoj mládežnického sportu.
Tombola v základní části překonala hranici 3.500.000 korun, tolik se od září 2017 doteď mezi fanoušky vybralo. Nejvíc se daří v Liberci a Třinci. Kluby tam pro své projekty získaly víc než 300.000 každý a stejná částka byla rozdělena mezi šťastné výherce.

Nejvyšší výhra této sezony padla ve Vítkovicích, kde si výherce odnesl přes 29.000 korun. A mají tam i další zajímavé prvenství: v utkání 50. kola TELH mezi HC Vítkovice Ridera a Mountfield HK si podruhé v této sezóně výhru odnesl stejný fanoušek! Jasný důkaz, že se vyplatí koupit tiket na každém utkání. Klub samotný má na svém kontě už 251 000 korun na podporu vítkovické hokejové mládeže. Také v Pardubicích už překonali dvousettisícovou hranici.

Začátek Generali play-off přinese Hokejovou tombolu 50:50 i do Plzně. Věříme, že si jí i plzeňští fanoušci oblíbí.

Všechny potřebné informace najdete na adrese www.hokejovatombola.cz. Jsou tu pravidla, kompletní přehled, kolik vyhráli fanoušci včetně nejvyšších výher, částky, které získaly díky Hokejové tombole kluby a projekty, jež fanoušci zakoupením tiketu podporují. Garantem je společnost Tipsport.

Extraliga na TV Tipsport

Tipsport všechny zápasy extraligy opět nabídne svým klientům v přímých přenosech na největší internetové televizi u nás – TV Tipsport, která kromě hokeje přináší desítky dalších sportovních přenosů denně.

Mobilní aplikace: televize i sázky v kapse

Extraligou vás spolehlivě provede uživatelsky skvěle hodnocená a zase o něco technologicky nabitější mobilní sázková aplikace. Tipsport aplikace pro chytré mobilní telefony obsahuje kompletní nabídku klasických sázek, samozřejmostí jsou live sázky a důležitou součástí je možnost sledovat na mobilním telefonu všechny sportovní přenosy z TV Tipsport. Aplikace je pro operační systémy Android a iOs k dispozici na adrese mobil.tipsport.cz, uživatelé telefonů s jinými systémy mohou využít mobilní web na m.tipsport.cz.

Pobočky na stadionech

Tipsport tradičně nabídne možnost sázet také přímo na vybraných hokejových stadionech prostřednictvím mobilních poboček. Na nich si lze podat sázku stejně jako na klasické kamenné pobočce. Na startu letošní sezony budou mobilní pobočky otevřené na stadionech Sparty v O2 areně, v Brně, Liberci, Pardubicích, Třinci a Vítkovicích.