05.02.2012 | Tisková zpráva

Hokejová show zpět v Brně, turnaj KAJOTbet Hockey Games se blíží

Stejně jako v loňské sezoně, i letos zakončí reprezentační výběry Finska, Ruska, Švédska a České republiky hokejový seriál Euro Hockey Tour 2011/2012 v Brně. Poslední prověrka před Mistrovstvím světa 2012, které společně pořádají Finsko a Švédsko, nabídne fanouškům nejen souboj o vítěze turnaje, ale i snahu hráčů vejít se do konečné nominace pro vrcholný turnaj sezony. Díky možné účasti některých hráčů z kanadsko-americké NHL se v moderní KAJOT ARENĚ můžeme těšit na evropský hokej světové úrovně.
Závěrečný turnaj letošního ročníku Euro Hockey Tour odstartuje národní tým ve čtvrtek 26. dubna soubojem se Švédskem. Následovat bude sobotní duel proti druhému severskému soupeři z Finska, vrcholem brněnského podniku pak bude nedělní tradičně vypjatá bitva s Ruskem.

Prodej vstupenek bude zahájen 8. února prostřednictvím sítě Ticktepro v 9,00 hodin. Vyzýváme fanoušky, aby si vstupenky zakoupili včas a nepřišli tak o poslední možnost vidět na živo nejen české hokejisty před odletem na MS.

„Po loňském úspěchu a nadšení všech zúčastněných očekáváme, že i letos bude o vstupenky enormní zájem. Byli bychom rádi, kdyby opět plné tribuny skvělých fanoušků doprovázely český národní tým k cestě za obhajobou loňského prvního místa na turnaji. Fanoušky nejen z Brna a okolí na utkání tímto srdečně zveme. A protože si jejich podpory vážíme, rozhodli jsme se i přes nárůst DPH a dalších nákladů ponechat ceny vstupenek na stejné úrovni jako v minulém roce“, dodává Jana Obermajerová, ředitelka BPA sport marketing a.s., výhradního marketingového partnera ČSLH.

Rozpis utkání KAJOTbet Hockey Games 2012

Čtvrtek 26. dubna 2012
Švédsko - ČESKO, 18.30 hod.

Sobota 28. dubna 2012
ČESKO -Finsko, 14.00 hod.
Rusko - Švédsko, 18.30 hod.

Neděle 29. dubna 2012
Finsko - Švédsko, 14.00 hod.
ČESKO - Rusko, 18.00 hod.

Vstupenky

Vstupenky na turnaj jsou k dostání pouze na www.ticketpro.cz a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport. Seznam poboček a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu.

Upozornění: Na utkání hraná v sobotu či v neděli budou v prodeji pouze denní vstupenky (cena zahrnuje vstup na obě utkání, jež se v daný den budou hrát). Zakoupení vstupenky pouze na vybrané utkání v hrací den nebude možné.

Předprodej bude probíhat od 8. února do 25. dubna (nebo do vyprodání)!

Ceny vstupenek - utkání  Česko - Švédsko:
Sezení 390,00 Kč
Stání 250,00 Kč

Ceny vstupenek - sobota 28. dubna či neděle 29. dubna:
Sezení 590,00 Kč
Stání 390,00 Kč

Informace o KAJOT ARENĚ naleznete na webových stránkách www.kajotarena.cz.