14.12.2020 |

#HokejDoma: Cvičení pro brankáře - VYUŽITÍ MÍČKU V TRÉNINKU

Devatenáctý díl série #HokejDoma: Cvičení pro brankáře se zaměřuje na ukázky tréninků postřehu a reakce. Předchozí díly s natočenou baterií videí byly představeny pro potřeby tréninku postřehu a reakce. Veškeré kombinace cvičení nabízí brankářská komise ledního hokeje pro možnosti domácího tréninku.

Závěrečné video představuje variabilitu cvičení s míčkem na malém prostoru. Preciznost v provedení je důležitou součástí přípravy všech věkových kategorií. Trénink očí je zároveň tréninkem postřehu, kdy posouváme naši dovednost k lepším reakcím na letící a vyražené kotouče. Vyzkoušejte i vy tento trénink v pohodlí domova.

Ukázky cvičení pro brankáře jsou připravované ve spolupráci profesionálních regionálních trenérů Českého hokeje, jsou zveřejňovány každý týden a distribuovány prostřednictvím regionálních trenérů brankářů klubovým trenérům, rodičům a brankářům. Další díly naleznete v sekci TRÉNINK BRANKÁŘŮ MIMO LED.

Sdílejte a natočte nám vaše video z tréninku brankáře, které následně můžeme umístit na naše stránky. Připojte vždy prosím hashtag #HokejDoma.