21.08.2014 | Tisková zpráva

Fanoušky čeká při zlatém utkání bohatý doprovodný program

Bohatý doprovodný program čeká na fanoušky při Zlatém utkání, ve kterém se 30. srpna 2014 utkají k uctění památky Ivana Hlinky na Horáckém zimním stadiónu v Jihlavě týmy olympijských vítězů z Nagana 1998 a trojnásobných mistrů světa z let 1999-2001.
Areál v parku nedaleko Horáckého zimního stadiónu bude pro veřejnost otevřen již v poledne a od 12:00 do 14:00 hodin v něm proběhne program Hitrádia Vysočina. Od 14:00 do 15:30 hodin se v parku uskuteční autogramiáda hokejových legend, kterou doprovodí na pódiu program moderovaný Robertem Zárubou. Program zakončí Michal David, který zazpívá oblíbenou píseň Ivana Hlinky Pár přátel. Fanoušci si budou moci zakoupit třeba repliky reprezentačních dresů, trička s logem Zlatého utkání nebo pamětní puky…

Horácký zimní stadión bude pro návštěvníky otevřen již v 16:15 hodin, od 16:30 následuje rozbruslení. Vlastní program akce bude zahájen v 17:00 hodin a při slavnostním nástupu se fanouškům jednotlivě představí všichni hráči obou mužstev. V první přestávce poblahopřejí zástupci Českého svazu ledního hokeje a HC Dukla Jihlava rekordmanovi v počtu reprezentačních startů Jiřímu Holíkovi k nedávným sedmdesátým narozeninám, na ledové ploše proběhne také předání šeků Nadačnímu fondu Českého klubu olympioniků a Nadačnímu fondu Ivana Hlinky.

Zlaté utkání, při kterém se představí největší osobnosti novodobé české hokejové historie, bylo ve velmi krátké době vyprodáno. Fanoušci, na které se vstupenky nedostaly, ho nicméně budou moci sledovat v přenosu České televize nebo na velkoplošné projekci v jihlavském parku.
Galerie