28.08.2016 | Tisková zpráva

Fanoušky čeká při utkání s Ruskem atraktivní program

Výjimečnost utkání Česká republika – Rusko, při kterém se v O2 areně představí hvězdy NHL, podtrhuje i bohatý doprovodný program pro fanoušky.
Již v pondělí 5. 9. 2016 proběhne od 16:30 do 18:00 hodin v Síni slávy českého hokeje (Obchodní galerie Harfa) autogramiáda části hráčů reprezentace. Jména hráčů, kteří se autogramiády zúčastní, budou postupně zveřejňována na facebooku národního týmu a fanoušci se v jejím průběhu mohou kromě podpisů těšit i na soutěže o ceny, související s utkáním Česká republika – Rusko.

V rámci přípravy podpoří ČSLH také aktivity Nadace Jakuba Voráčka a jeden z tréninků národního mužstva tak navštíví členové eReS týmu, organizace na podporu pacientů s roztroušenou sklerózou, jejíž je Nadace zakládajícím členem.

V den utkání, v sobotu 10. 9. 2016, bude od 12:30 do 15:30 hodin před Obchodní galerií Harfa v provozu fanzóna s hudbou, občerstvením a hokejovou střelnicí. Chybět nebude ani stánek s oficiálními suvenýry reprezentace, stánek „Pojď hrát hokej“, speciální fotostěna ani různé divácké soutěže. Prvních pět tisíc fanoušků, kteří vstoupí do O2 areny, obdrží od pořadatelů drobný dárek. Přímo v aréně čekají na diváky, kterým se před úvodním vhazováním představí finalisté Kanadského poháru, mistři světa a stříbrní olympijští medailisté z roku 1976, mimo jiné stánek s oficiálními suvenýry Světového poháru, airbrush tetování a v ochozech řada dalších doprovodných aktivit.

Další, podrobnější informace k utkání a doprovodnému programu pro fanoušky budou zveřejňovány na oficiální facebookové české stránce hokejové reprezentace https://www.facebook.com/narodnitym/.