03.09.2012 | Marek Chlupatý

ELIOD servis a ČSLH se dohodly na další spolupráci

Společnost ELIOD servis s. r. o. a PRO-HOCKEY.Cz, dceřiná společnost ČSLH, podepsaly smlouvu o prodloužení partnerství v oblasti podpory mládežnického hokeje. Spolupráce, která zahrnovala od roku 2010 extraligu mladšího dorostu, byla vloni rozšířena i na ligové soutěže v této věkové kategorii a ve stejné podobě bude pokračovat také v letošní sezóně.
Obě soutěže budou v nadcházejícím ročníku probíhat jako ELIOD extraliga mladšího dorostu a ELIOD liga mladšího dorostu s účastí celkem šestašedesáti mužstev z dvaapadesáti měst České republiky.  

„Mládežnický hokej se bez podpory významných firemních partnerů neobejde,“ prohlásil Tomáš Král, prezident ČSLH. „Jsem velmi rád, že se společností ELIOD servis můžeme spolupracovat dlouhodobě, a to v kategoriích, v nichž vyrůstají budoucí reprezentanti pro světové šampionáty do osmnácti a dvaceti let. Společně budeme pracovat na tom, aby měli co nejlepší podmínky a předčasně neodcházeli do zahraničních, především zámořských soutěží.“

Česko-francouzská společnost ELIOD servis s. r. o. vznikla v roce 1998. Zabývá se ekologickými službami pro podnikový a veřejný sektor v oblasti komunálních a nebezpečných odpadů. Vlastníky společnosti jsou Sarp Industries s. a. a Kenaur s. r. o.