16.02.2012 | Tisková zpráva

ČSLH spustil webové stránky MS hráčů do osmnácti let

Český svaz ledního hokeje zahájil provoz oficiálních internetových stránek Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji hráčů do 18 let, které budou v dubnu 2012 hostit Brno a Znojmo.
Na www.u18wc2012.cz najdou zájemci všechny informace, týkající se organizace turnaje, jeho harmonogramu nebo účastnických mužstev.

Oficiální stránky šampionátu obsahuji mimo jiné popis formátu turnaje, rozpis utkání a tréninků, informace k pořadatelským městům, arénám a ubytování, odkaz na prodej vstupenek, akreditační formulář a informace pro novináře nebo diskusní fórum a rubriku dotazů pro fanoušky. Před mistrovstvím světa budou doplněny rovněž soupisky účastnických mužstev, v průběhu turnaje potom výsledky utkání, tabulky a další statistiky šampionátu.

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji hráčů do 18 let se uskuteční ve dnech 12. - 22. dubna 2012 v Kajot Areně Brno a na Zimním stadionu Znojmo. Ve skupině A (Brno) se utkají mužstva České republiky, Dánska, Finska, Kanady a Spojených států, ve skupině B (Znojmo) celky Německa, Lotyška, Ruska, Švédska a Švýcarska. Vyřazovací část včetně utkání o medaile se bude hrát v Brně, zápasy o udržení přivítá Znojmo.