20.08.2019 |

CHL odstartuje svůj šestý ročník se čtyřmi českými týmy

V Síni slávy českého hokeje se ve středu uskutečnila tisková konference ke startu šestého ročníku Champions Hockey League. Kromě výkonného ředitele soutěže Martina Baumanna zde vystoupili i zástupci čtyř českých klubů, které se do nové sezony zapojí - Liberce, Moutfieldu HK, Třince a Plzně.

Na tiskové konferenci v Praze, které se zúčastnili výkonný ředitel CHL Martin Baumann a zástupci zúčastněných klubů Tipsport extraligy (HC Oceláři Třinec – výkonný ředitel Marek Chmiel, kapitán Lukáš Krajíček; Bílí Tygři Liberec – trenér Patrik Augusta, kapitán Petr Jelínek; HC Škoda Plzeň – trenér Ladislav Čihák, obránce Peter Čerešňák; Mountfield HK – trenér Tomáš Martinec, kapitán Radek Smoleňák), byl představen nadcházející, v pořadí již šestý ročník Champions Hockey League. Materiál výkonného ředitele CHL Martina Baumanna se základními čísly, dokumentujícími vývoj soutěže, najdete zde.

Champions Hockey League se stala pevnou součástí evropského hokejového kalendáře a účast zástupců Tipsport extraligy přispívá k prezentaci našeho hokeje na mezinárodní klubové úrovni. Výkonný výbor Českého hokeje proto rozhodl, že každého z extraligových zástupců v soutěži podpoří finančním příspěvkem ve výši 500 000 Kč.

Galerie