13.04.2011 | Tisková zpráva

Chcete vidět utkání Českých hokejových her? Máte ještě šanci!

Světový šampionát na Slovensku se blíží, kdo by chtěl vidět úřadující mistry světa na živo, má ještě šanci v brněnské hale Rondo, která hostí utkání Českých hokejových her. Druhou šanci pak nabídne zápas českého týmu proti Kanadě v O2 aréně. Na obě události ještě bude možné zakoupit zbývající vstupenky, jejich počet je však velmi omezený.
Kdo z hráčů přislíbil účast na mistrovství světa? "Brankáři Tomáš Vokoun, Ondřej Pavelec, obránci Marek Židlický, Radek Martínek, útočníci Patrik Eliáš, Martin Havlát, Milan Michálek, Jakub Voráček," vypočítává trenér národního týmu Alois Hadamczik. Kromě Židlického s Eliášem se všichni budou hlásit na srazu 18. dubna, je téměř jisté, že se hvězdy z NHL objeví také v duelech Českých hokejových her.

Fanoušci v Brně se tudíž mají na co těšit, nastoupí navíc také Jaromír Jágr."Naše dohoda s Jardou platí, začne příští pondělí s tím, že na turnaji sehraje dva zápasy. Třetí pak v Praze proti Kanadě," potvrzuje Hadamczik. Nejzkušenější český útočník se stále připravuje v Omsku, do vlasti se má vrátit koncem týdne, záhy začne přípravu s národním týmem na svůj další světový šampionát.

Na základě dohody BPA a ČSLH budou v pátek 15. dubna v 10 hodin uvolněny do prodeje zbývající vstupenky k sezení z nevyčerpané blokace pro ČSLH a partnery reprezentace, aby měli fanoušci možnost si je včas zajistit.

Prostřednictvím distribuční sítě Ticketpro budou vstupenky k dispozici do úterý 19. dubna. Od čtvrtka 21. dubna budou pouze k dostání na pokladnách haly Rondo.

Na utkání Česko – Kanada vstupenky již jen do 4. patra

27. dubna se v pražské O2 aréně uskuteční poslední přípravný zápas české hokejové reprezentace před MS na Slovensku. Prodej vstupenek na utkání proti gigantovi světového hokeje již probíhá prostřednictvím distribuční sítě Sazkaticket.

Ke dni vydání tiskové zprávy bylo na Sazkaticket k dispozici zhruba 1.600 vstupenek výhradně do 4. patra v ceně 590 Kč.

Rozpis utkání Českých hokejových her

Čtvrtek 21. dubna 2011
Finsko - ČESKO, 18.10 hod.

Sobota 23. dubna 2011
ČESKO - Rusko, 14.00 hod.
Švédsko - Finsko, 19.00 hod.

Neděle 24. dubna 2011
Rusko - Finsko, 14.00 hod.
ČESKO - Švédsko, 18.00 hod.

Vstupenky na České hokejové hry

Vstupenka FIN - CZE, čtvrtek 21. dubna
KategorieVstupné
Obyčejné (sezení)390,00 Kč
Obyčejné (stání)250,00 Kč
Denní vstupenka – SO či NE
KategorieVstupné
Obyčejné (sezení)590,00 Kč
Obyčejné (stání)390,00 Kč
Upozornění: Na utkání hraná v sobotu či v neděli budou v prodeji pouze denní vstupenky (cena zahrnuje vstup na obě utkání, jež se v daný den budou hrát). Zakoupení vstupenky pouze na vybrané utkání v hrací den nebude možné.