15.03.2017 | Tisková zpráva

Česká reprezentace po 5 letech v Chomutově, vstupenky již v prodeji

Dvě utkání se soupeřem, který čeká na výběr trenéra Josefa Jandače i v základní skupině MS 2017, odehraje česká reprezentace 12. a 13. dubna na domácí ploše chomutovských Pirátů.
„Před pěti lety vytvořili chomutovští pořadatelé reprezentaci skvělé zázemí a jsem přesvědčen, že stejně tomu bude i letos,“ uvedl prezident ČSLH Tomáš Král. „Dvojzápasem s Norskem odstartujeme cestu, která vyvrcholí v květnu při světovém šampionátu v Paříži a Kolíně nad Rýnem,“ dodal. „Máme velkou radost, že si národní tým vybral pro svá utkání právě Chomutov. Uděláme maximum pro to, aby si hokejový svátek užili diváci v aréně i hráči na ledě,“ doplnil náměstek chomutovského primátora David Dinda.

Vstupenky byly jako tradičně k dispozici nejprve členům komunity HOKEJKA.cz. „Těší nás, že brzy najdeme stotisícího člena největší hokejové komunity v České republice! Věříme, že si užívají všech nabídnutých výhod, sledování zápasů nebo právě předkupního práva na utkání národního týmu. Ráda bych fanouškům připomněla, že mají také velkou šanci vyhrát VIP zájezd na mistrovství světa v Paříži a Kolíně nad Rýnem, stačí doložit, že nakoupili vstupenky nebo jiné služby u partnerů HOKEJKY v minimální hodnotě 500 Kč,“ říká ředitelka BPA sport marketing Jana Obermajerová.

Prodej bude probíhat na webu www.hokej.cz a www.piratichomutov.cz v systému HOKEJKA TICKET. Veškeré platební metody, které lze pro koupi vstupenek použít, najdete na webu PlatebniBrana.cz. Pokud budete vstupenky platit kartou, ujistěte se, že máte u své platební karty aktivovánu možnost platit kartou online.

Program utkání

Středa 12.4. 2017
Česko - Norsko, 17:00

Čtvrtek 13. 4. 2017
Česko - Norsko, 17:00

Průběžné informace k utkáním a dalším aktivitám národního týmu budou zveřejněny následně, včetně oficiálních profilů na sociálních sítích Facebook, Instagram, Twitter a Youtube pod jednotným odkazem „narodnitym“.

https://www.facebook.com/narodnitym
http://instagram.com/narodnitym
https://twitter.com/narodnitym
https://www.youtube.com/narodnitym