05.04.2018 | ČSLH

Česká devatenáctka zakončí sezonu turnajem v Hodoníně

Česká reprezentace do 19 let se na konci sezony představí domácím fanouškům během turnaje v Hodoníně. Hráči ví, že v tomto období už budou reálně bojovat o nominaci na mistrovství světa juniorů, které vypukne na konci prosince v Kanadě. Čeští mladíci se tradiční moravské hokejové baště postupně utkají se Slovenskem, Ruskem a Finskem.
Po čase se na domácí půdě představí například Radim Šalda, který reprezentoval Česko už na letošním MS U20. Brankář Jakub Škarek má na svém kontě už dokonce dva účasti na juniorském šampionátu. Všechny zápasy budete moct sledovat v přímých přenosech na HokejkaTV.

Nominace U19 na turnaj v Hodoníně

Brankáři: Jakub Škarek (Jihlava), Dominik Pavlát (Chomutov), Adam Wolf (Litoměřice).

Obránci: David Kvasnička (Plzeň), Ondřej Buchtela (Chomutov), Michael Gaspar (Litoměřice), Radim Šalda (Saint John, QMJHL), Stanislav Dosek (České Budějovice), Jakub Muška (Hradec Králové), Ludvík Rutar (Olomouc), Jakub Jenáček (Zlín).

Útočníci: Petr Eret, Josef Roubal (oba Plzeň), Ondřej Machala, Radim Toman, Jan Václavek (všichni Litoměřice), Oscar Flynn (Mladá Boleslav), Jakub Navrátil (Přerov), Ján Blaško (Vítkovice), Dan Przybyla (Frýdek-Místek), Patrik Mašín (Hradec Králové), Viktor Martínek (Slavia Praha), Petr Chlán (Chomutov).

Realizační tým:

Manažer: Otakar Černý
Hlavní trenéři: Václav Varaďa a Rostislav Vlach
Asistent trenéra: Aleš Krátoška
Trenér brankářů: Jiří Sklenář
Videotrenér: Lukáš Lotko
Lékař: MUDr. Marek Kašpar
Kustod: Jan Vejvoda

Rozpis zápasů

pátek 6. dubna 2018
15:00 Rusko vs Finsko - Livestream
18:30 Česko vs Slovensko - Livestream

sobota 7. dubna 2018
15:00 Finsko vs Slovensko - Livestream
18:30 Česko vs Rusko - Livestream

neděle 8. dubna 2018
15:00 Slovensko vs Rusko - Livestream
18:30 Česko vs Finsko - Livestream