09.12.2014 | Tisková zpráva

Autogramiáda, focení s pohárem a maskoti v životní velikosti

Organizační výbor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 připravuje v rámci programu k utkání Česká republika – Švédsko, které se coby zápas Channel One Cupu uskuteční 18. prosince v O2 areně v Praze, pro fanoušky pestrou nabídku doprovodných akcí.
Ve středu 17. prosince proběhne v OC Harfa autogramiáda čtyř hokejových reprezentantů. Podpisy budou fanouškům rozdávat Ondřej Němec, Jan Kovář a Michal Birner. Přímo na místě se navíc návštěvníci obchodního centra budou moct vyfotit se s pohárem, o který budou od 1. do 17. května 2015 bojovat šestnáct nejlepších hokejových týmů světa a chybět nebudou soutěže o vstupenky na utkání Česká republika – Švédsko.

Trofej pro světové šampiony bude k vidění také o den později. Fanoušci, kteří najdou cestu do hlediště O2 areny, se s ní budou moct vyfotit v průběhu celého utkání u vstupu Jih.

A jako bonus dostanou hokejoví příznivci od organizátorů Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 zážitek – o přestávce po první třetině se totiž přímo na ledové ploše poprvé představí oficiální maskoti šampionátu Bob a Bobek v životní velikosti.

Bob a Bobek jsou hlavními postavami oblíbeného českého kresleného Večerníčku o dvou králících, kteří žijí v kouzelnickém klobouku. O jejich „hokejový vzhled“ se postaral výtvarník a scénograf Alex Dowis. Autorkou kostýmů, jejichž výroba trvala přibližně tři týdny, je výtvarnice Janka Bieliková.

Bob a Bobek budou provázet fanoušky až do začátku světového šampionátu, stanou se hlavními postavami tzv. road show, která bude od ledna přinášet hokejovou zábavu do největších měst v rámci celé České republiky.

AUTOGRAMIÁDA V OC HARFA

Termín: středa 17. prosinec, 18.00
Místo: OC Harfa

Program:

18:00 soutěže
  • střelba na branku. Soutěž o vstupenky: 10 nejlepších obdrží po 2 vstupenkách na Česká republika – Švédsko (18. 12.)
  • prvních 10 fanoušků, kteří přijdou na akci s platnou vstupenkou na MSLH IIHF 2015, obdrží po 2 vstupenkách na utkání Česká republika – Švédsko (18. 12.)
fotografování s trofejí pro vítěze mistrovství světa

focení s maketami maskotů šampionátu Bobem a Bobkem

19:30: autogramiáda - Ondřej Němec, Jan Kovář a Michal Birner

20:30: konec akce

FOTOGRAFOVÁNÍ S MASKOTY A POHÁREM PRO MISTRY SVĚTA

Termín: čtvrtek 18. prosinec, 18.30
Místo: O2 arena, Praha

Maskoti MSLH IIHF 2015 Bob a Bobek vyjedou poprvé na led v přestávce po první třetině zápasu Česká republika – Švédsko.

Poté se přesunou ke vstupu Jih O2 areny, kde bude po zbytek zápasu probíhat fotografování s pohárem pro mistry světa i s maskoty v životní velikosti.