05.11.2014 | Tisková zpráva

Vstupenky na utkání Česko – Švédsko v prodeji

Ve čtvrtek dne 18. prosince 2014 od 18:30 hodin se odehraje v pražské O2 areně utkání turnaje Channel One Cup 2014 Česko – Švédsko. Vstupenky mohou fanoušci zakoupit prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal, tedy na www.Ticketportal.cz a nově také na www.hokej.cz! Ceny vstupenek se pohybují od 100 Kč do 390 Kč dle kategorie.
Tradiční utkání tentokrát oživí jedinečná 3D videoprojekce, díky níž se podíváme nejen do historie národního týmu, ale také umožní formou 3D animace například „rozhýbat“ ledovou plochu. Videomapping proběhne před utkáním a jeho stopáž bude okolo 6 minut.

„Minulý rok jsme toto předvánoční utkání věnovali dětem. Tentokrát jsme se rozhodli dát dárek všem fanouškům za jejich podporu v podobě unikátní videoprojekce s 3D efekty, tzv. 3D ice videomappingu, který bude realizovat společnost Borovka Promotion. Formou speciálního audiovizuálního zážitku se podíváme do historie národního týmu. Věřím, že  pro všechny půjde o nezapomenutelný zážitek a že se nám stejně jako vloni proti Finům podaří připravit báječnou kulisu. Ráda bych touto cestou poděkovala České televizi za spolupráci v oblasti dodání archivního materiálu, a také partnerům mappingu sázkové kanceláři Tipsport a společnosti McDonald´s,“ uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Myšlenku ice mappingu v rámci utkání národního týmu začala BPA realizovat již v létě, kdy v rámci řízení vybrala realizátora show společnost Borovka Promotion. Ta se již více jak 7 let věnuje technickému a produkčnímu zajištění audiovizuálních show v České republice i v zahraničí. Patří mezi špičky v realizaci projekce do vodní stěny – Water Show, Stage Mappingu a Videomappingu.

Český svaz ledního hokeje dále také plánuje uvedení 4 nových členů Síně slávy českého hokeje, jejichž jména osobně představí předseda návrhové komise Dominik Hašek na nominační tiskové konferenci před ruským Channel One Cupem.

Průběžné informace k utkání a také k dalším aktivitám národního týmu sledujte také na oficiálních profilech na sociálních sítích Facebook, Instagram, Twitter a Youtube.

Ceny vstupenek

Sektor	                             cena
Dlouhé strany (sektory 1. patro)     390,00 Kč 
Krátké strany (sektory 1. patro)     340,00 Kč 
Sektory 4. patro	             270,00 Kč 
www.ticketportal.cz
www.hokej.cz