06.03.2016 | Tisková zpráva

Vstupenky na Česko - Německo v prodeji výhradně na hokej.cz

Na další dvě utkání české hokejové reprezentace se nyní těší v Ústí nad Labem. Na tamním zimním stadionu se ve středu 6. dubna a v pátek 8. dubna střetnou národní týmy České republiky a Německa, přičemž obě utkání budou zahájena shodně v 18 hodin.
Předprodej vstupenek bude probíhat on-line na www.hokej.cz prostřednictvím aplikace sport-ticket, a to od úterý 8. března 10 hodin nejdříve přednostně pro členy hokejové komunity v sekci HOKEJKA. Od čtvrtka 10. března 10 hodin bude prodej vstupenek bez omezení. Ceny vstupenek se pohybují od 200 Kč do 350 Kč dle kategorie. Pro členy komunity HOKEJKA je opět kromě přednostního nákupu vstupenek nachystán cash back 20 Kč z každé zakoupené vstupenky.

Z důvodu bezpečnostních opatření bude snížena kapacita stadionu pro prodej vstupenek na zhruba 4.600 míst (jde zejména o místa ke stání a místa s nedostatečným výhledem na ledovou plochu). V rámci jednoho nákupu je možné zakoupit maximálně 6 vstupenek.

Program k utkání připravuje Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s. O dalších aktivitách, jako je autogramiáda vybraných členů týmu, budou pořadatelé informovat, stejně jako o organizačních náležitostech k utkání, jež bude nutné realizovat po dohodě s provozovatelem stadionu, místním klubem a městem.

"Představitelé ústeckého Slovanu již dříve projevili zájem o utkání národního týmu na jejich stadionu. My jsme společně s Českým svazem ledního hokeje vždy rádi, když domácí klub či město coby provozovatel stadionu mají zájem utkání reprezentace hostit. Budeme se společně snažit vše připravit tak, aby oba týmy, ale i fanoušci odjížděli z Ústí s těmi nejlepšími dojmy. Dovoluji si tímto pozvat všechny fanoušky z regionu, aby národní tým podpořili v další přípravě před mistrovstvím světa. A s ohledem na blízké hranice s Německem očekáváme houževnatého soupeře nejen na ledě, ale též v hledišti,“ uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Pořadatelé očekávají zájem také z řad německých fanoušků, proto jsou v kontaktu s německým hokejovým svazem. Pro potřeby jeho fanoušků také vyčlenili zejména sektory C1 (stání) a C2 (sezení). Sektor A4 bude přednostně nabídnut domácímu faklubu.

Více o programu HOKEJKA naleznete na www.hokejka.cz.

HARMONOGRAM PRODEJE VSTUPENEK:

HOKEJKA priority ticketing: 8. března (10:00 hodin) - 10. března (9:59 hodin)
Veřejný prodej bez omezení: od 10. 3. (10:00 hodin)

Vstupenky bude možné zakoupit také na pokladnách v den utkání, v případě že nebude vyprodáno.

Adresa stadionu: Masarykova 701/183, Klíše, 400 01 Ústí nad Labem

Oficiální sociální média
https://www.facebook.com/narodnitym
http://instagram.com/narodnitym
https://twitter.com/narodnitym
https://www.youtube.com/narodnitym