17.10.2012 | Tisková zpráva

Tisková informace z jednání Výkonného výboru ČSLH

Výkonný výbor ČSLH schválil na svém jednání dne 18. října 2012 doplnění realizačního týmu reprezentace do dvaceti let o asistenta trenéra Pavla Trnku a videotrenéra Aleše Vladyku. Rozšíří tak realizační tým, který tvoří hlavní trenér Miroslav Přerost, asistent Jiří Juřík, trenér brankářů Jaroslav Kameš a manažer mužstva Petr Komers. Vrcholem sezóny bude mistrovství světa v této kategorii, které proběhne 26. 12. 2012 – 5. 1. 2013 v ruské Ufě. Výkonný výbor ČSLH schválil rovněž realizační týmy reprezentačních mužstev žen a sledge hokejistů.
Ženskou reprezentaci, kterou čeká kvalifikace pro zimní olympijské hry v Soči a premiérová účast v elitní skupině mistrovství světa, povede hlavní trenér Karel Manhart s asistenty Jiřím Vozákem a Stanislavem Plánkou, manažerem týmu je Lubomír Johan. Hlavním trenérem ženské juniorské reprezentace do osmnácti let bude Jan Fidrmuc s asistenty Josefem Štoudkem a Petrem Tejralem, manažerem týmu je Martin Loukota. Dívčí reprezentaci do patnácti let povede jako hlavní trenér Rudolf Valla, jeho asistenty jsou Jana Krylová, Roman Kosina a Zbyněk Pour a manažerem týmu Martin Mašek. 

Hlavním trenérem české sledge hokejové reprezentace bude v sezóně 2012/13 Miroslav Hornich, sportovním manažerem a asistentem trenéra Tomáš Zelenka, manažerem týmu Vladislav Hamrla.