05.11.2012 | Oficiální oznámení

Rozhodnutí Disciplinární komise ELH: Hanzal, Čajánek, Gula, Karlovy Vary

Disciplinární komise ELH se na základě uloženého vyššího trestu na 5 minut a do konce utkání zabývala ve zkráceném řízení zákrokem hráče Martina Hanzala na protihráče Radka Philippa v utkání HC Mountfield – HC Sparta Praha, které se hrálo 2. 11. 2012. Po prostudování videozáběru došla disciplinární komise ELH k závěru, že nebude hráče trestat zastavením činnosti.
Disciplinární komise ELH se na základě uloženého trestu ve hře zabývala ve zkráceném řízení zákrokem hráče Petra Čajánka na protihráče Jozefa Kováčika v utkání HC Kometa Brno – PSG Zlín, které se hrálo 2. 11. 2012. Po prostudování videozáběru došla disciplinární komise ELH k závěru, že uložený trest ve hře považuje za dostatečný a rozhodla, že hráče nebude dále trestat.

Disciplinární komise ELH se na základě uloženého trestu ve hře zabývala ve zkráceném řízení zákrokem hráče Jiřího Guly na protihráče Nathana Walkera v utkání HC Vítkovice Steel – HC Verva Litvínov, které se hrálo 2. 11. 2012. Po prostudování videozáběru došla disciplinární komise ELH k závěru, že uložený trest ve hře považuje za dostatečný a rozhodla, že hráče nebude dále trestat.

Na základě zápisu o utkání se disciplinární komise ELH zabývala ve zkráceném řízení vhozením PET láhve na střídačku hostujícího týmu v utkání HC Energie Karlovy Vary – PSG Zlín, které se hrálo 26. 10. 2012. V souladu s § 44, písm. a) Disciplinárního řádu udělila pořádajícímu klubu napomenutí a vyzvala ho, aby přijal opatření, která podobným situacím v budoucnosti zabrání.

Záznamy situací jsou přístupné zde:
Martin Hanzal
Petr Čajánek
Jiří Gula