29.10.2014 | Tisková zpráva

Přijďte na utkání Česko – Švédsko, prodej vstupenek od 6. listopadu

Ve čtvrtek dne 18. prosince 2014 od 18:30 hodin se odehraje v pražské O2 areně utkání turnaje Channel One Cup 2014 Česko – Švédsko. Poté týmy cestují na zbylá utkání turnaje, jež se koná v Soči.
Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s., připravuje k utkání řadu aktivit, které bude postupně zveřejňovat.

Začátek předprodeje vstupenek je plánován na čtvrtek 6. listopadu prostřednictvím webových stránek Ticketportal.cz a nově také www.hokej.cz! Ceny vstupenek se pohybují od 100 Kč do 390 Kč dle kategorie.

„Minulý rok jsme toto předvánoční utkání věnovali dětem. Tentokrát jsme se rozhodli dát dárek všem fanouškům za jejich podporu v podobě unikátní videoprojekce s 3D efekty, tzv. 3D ice videomappingu, který bude realizovat společnost Borovka Promotion. Formou speciálního audiovizuálního zážitku se podíváme do historie národního týmu. Věřím, že  pro všechny půjde o nezapomenutelný zážitek a že se nám stejně jako vloni proti Finům podaří připravit báječnou kulisu. Ráda bych touto cestou poděkovala České televizi za spolupráci v oblasti dodání archivního materiálu, a také partnerům mappingu sázkové kanceláři Tipsport a společnosti McDonald´s,“ uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Myšlenku ice mappingu v rámci utkání národního týmu začala BPA realizovat již v létě, kdy v rámci řízení vybrala realizátora show společnost Borovka Promotion. Ta se již více jak 7 let věnuje technickému a produkčnímu zajištění audiovizuálních show v České republice i v zahraničí. Patří mezi špičky v realizaci projekce do vodní stěny – Water Show, Stage Mappingu a Videomappingu. Svým klientům nabízí dlouholeté zkušenosti, vlastní technické zázemí a inovativní řešení.  Společnost rovněž stojí za projektem videomapping.cz, sdružující přední české a slovenské 2D a 3D grafiky. Kromě realizace mnoha videomappingových projektů v České republice i zahraničí jako první ukázali v roce 2013 českému publiku Vertical Videomapping Show, kdy na plášti budovy tančí v dokonalé symbióze s hudbou a animací zavěšení akrobaté.

Průběžné informace k utkání a také k dalším aktivitám národního týmu sledujte také na oficiálních profilech na sociálních sítích Facebook, Instagram, Twitter a Youtube.

Ceny vstupenek

Sektor	                             cena
Dlouhé strany (sektory 1. patro)     390,00 Kč 
Krátké strany (sektory 1. patro)     340,00 Kč 
Sektory 4. patro	             270,00 Kč